Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy lányak nem szégyen az ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lányak nem szégyen az ha "visszamegy" egy olyan fiúhoz akit korábban elutasított?

Figyelt kérdés

Vagy ez normális dolog, hogy azóta volt már több barátja aztán ha nem talál más akkor a korábban elutasított fiút újból megkeresni?

Neki nem kellemetlen ez hogy úgy viselkedik mint egy ribi? Hány farok lehetett már benne?:DDD

2022. máj. 5. 19:03
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
De. Ezért nem is csinálok soha ilyet
2022. máj. 5. 19:11
 2/6 anonim ***** válasza:
97%

Jujj, úristen egy lányban több farok járt, most mi lesz. Elárulom neked hogy minél idősebb az ember annál nagyobb a valószínűsége hogy több farok is járt benne.

Az a férfi pedig aki visszafogadja azt a nőt aki elutasította az egy papucs.

2022. máj. 5. 19:12
 3/6 anonim ***** válasza:
23%
Az egyetlen elfogadható férfi magatartás egy ilyen helyzetben jól korpásonvágni a csajt aztán meg elhajtani a rákba. Minden más csicskaság. A csajt meg inkább nem is minősítem.
2022. máj. 5. 19:52
 4/6 anonim ***** válasza:
34%
Én úgy vagyok vele ha nincs ló jó a szamár is.
2022. máj. 5. 19:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szembekopi magat ilyenkor a csaj, a palitol meg szanalmas ha ugy is visszafogadja, hogy tudja h csak azert van vele, mert nincs mas.
2022. máj. 5. 20:34
 6/6 anonim ***** válasza:
50%
Velem volt ilyen mivel vonzódtam hozzá azért kipróbáltam milyen az ágyban, de 3 alkalom után leráztam
2022. máj. 5. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!