Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotok nem jó az ágyban, de egyébként nagyon szeretitek ti is szoktatok alkalmi kalandokba belemenni, hogy kiéljétek a szexuális vágyaitok?
10. Hadd idézzem Woody Allent:
"Vajon miért mondja minden nő, hogy csapnivaló szerető vagyok? Hogy tudnak ilyen végleges álláspontra helyezkedni 3 perc alatt?"
Mégis mit csináljanak, ha az orgazmushoz vezető út nekik sokkal hosszabb, de a legtöbb férfi mégis tesz erre magasról és élvezés után otthagyja őket?
És amúgy férfi vagyok, és ebben igazat adok a nőknek, nem az ő hibájuk, ha nem tudnak elmenni, mert az ő orgazmusukkal nem törődnek...
11. Aha azért kamuznak orgazmust mert a férfi a hibás hogy nem foglalkozik velük.
Logikus!
Sokan válaszolták nagy mellénnyel, hogy ha nem jó a szex nem is érdekel! Vagy dobom ha nem elégít ki! Vagy a kedvencem: ha szeret tesz érte hogy jó legyen!
Kérdezem itt mindenki fiatal és makk egészséges?
Mi van azokkal akik önhibájukon kívül, betegségből nem tudnak teljesíteni?
Akkor azok mehetnek a p...csába?
Vagy akik tisztességgel lehúztak x évet egymás mellett de , a nem egyforma öregedés okán, eltérő lesz a libidójuk? Hajtsa el az egyik a másikat?
Ugyan kérem!
Sokkal bonyolultabb ilyen szitukban pálcát törni mint azt itt sokan gondolják.
#14 gondoltam nem kell odaírnom, hogy tisztelet a kivételnek... Nyilván tisztában vagyok vele, hogy NEM MINDEN FÉRFI kezeli így a nőket, de sajnos ELÉG SOKAN VANNAK ahhoz, hogy lehessen általánosítani.
Akinek nem inge, ne vegye gatyára
Ez nem teljesen így működik... Ha nincs meg a szexuális összhang az alattomosan, lépésről-lépésre aláássa a legnagyobb szerelmi érzületet is. Ilyenkor van az hogy vagy beleragadnak egy érzelemmentes kapcsolatba - mert hát gyerekek, hitel, megszokás stb. - vagy felnőtt emberként döntenek a hogyan továbbról. Nem mindenki lép félre egy boldogtalan kapcsolatban sem, bár sokan megteszik.
A félrelépések egyik leggyakoribb oka a nem megfelelő szexuális összhang. Szóval gyerekek tessék rendesen dugni az asszonyt, s fordítva rendszeresen furulyázni azt a répát 😅
#17 azért írtam, hogy tudd nem úgy válaszolok, hogy mindent megteszek a másik öröméért tudom hogy rengetegen csak a saját örömüket nézik és úgy osztják az észt közben meg azt se tudják hogyan működik a másik nem.
#15 a betegség más téma akárkinek lehet baja ezt meg lehet érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!