Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem nekem való a szex?
22 éves vagyok és kb 4 éve van aktív szexuális életem. Korábban nagyon szerettem maszturbálni, főképp csiklósan. A pasikkal való szexet viszont már nem érzem olyan jónak és az évek alatt a maszturbációr sem élvezem már. Nem nagyon van hüvelyi orgazmusom, és csiklóit sem sikerült még senkinek se elérnie nálam. Sem nyalással, sem kézzel. Olvastam, hogy ez lehet azért, mert berögzült egy póz vagy erősség, és így másképp nem megy. Ez rám nem igaz, mert többféleképp is szoktam. A pasikkal kommunikálok rendese, de nem ment. Igényelném az előjátékot, de akikkel eddig voltam, nem sokat doflalkoztak vele, utójáték meg sosem volt, mert szex után elmegy a kedvük tőle. Úgy meg nem szeretem erőltetni, hogy látszik rajtuk, hátuk közepére sem kívánják, amúgyse szeretnek a férdiak nyalni.
Szóval nem élvezem a szexet, és most már az egészet sem, nemcsak az a baj, hogy nincs orgazmusom, hanem ninden olyan kellemetlen a mostani párommal is, nekem meg egyre kevesebb kedvem van hozzá.
Szerjntetek van olyan, hogy valakinek nem való a szex? Hogy egyszedűen nincs értelme annak, hogy mással együtt legyen? (Érzelmileg minden rendben van a párom es köztem)
Nem vagyok benne biztos, hogy normális, ha valaki nem tud elmenni olyan gyorsan.
Főleg, ha az én örömöm azt jelenti, hogy a partner számára kevesebb az élvezet az egészben.
"Főleg, ha az én örömöm azt jelenti, hogy a partner számára kevesebb az élvezet az egészben."
Férfiként ezt cáfolnám. Pl azért IS nyalok mert élvezem. A csiklót simogatni sem vesz el az élvezetemből. Kissé torzan látod a szexualitást. Itt nem csak a pasi lesz a hibás. Ezen mi nem tudunk segíteni, te ezt már eldöntötted. Menj szakemberhez vagy keress másik partnert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!