Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit csináltok ha kiderül hogy a tök normális pasinak akivel randiztok kiderül, hogy extra kicsi pénisze van?
Figyelt kérdés
Tök jól telnek a randik, kezdesz beleszeretni és kiderül hogy tok kicsi neki. Kb 9-10 cm állva. Végülis nekik is meg kell nősülni valahogy nem? Vagy nem is olyan fontos a méret?2022. máj. 3. 05:02
1/6 anonim válasza:
Volt kb ekkora méretű pasim. Nem riasztott el a kis mérete, mert fülig szerelmesen már tökre nem számított.
A szex is működött, a legodaadóbb előjátékokat tudta nyújtani.
Végül ő szakított velem, mert a kisebbségi komplexusa miatt azt képzelte, hogy majd úgyis elhagyom egy nagyfarkú pasiért...
2/6 anonim válasza:
Valószínűleg lefeküdnék vele párszor, hogy fel tudjam mérni a szex működőképességét.
4/6 anonim válasza:
Akkor itt befejeződik az ismerkedés
5/6 anonim válasza:
Egyszer kiprobalnam, hogy hatha mukodik a dolog, rajonnek, hogy nem mukodik,ettol teljesen kiabrandulnek belole es lezarnam az ismerkedest. Legalabbis multkor ez volt a forgatokonyv.
6/6 anonim válasza:
Nekem ez nem lenne gond, a pasimnak kb 10cm, szeretem vele a szexet, iszonyatosan szerelmes is vagyok, ki is vagyok elégülve rendesen. Megfelelő partnert kell talalni, ez a titok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!