Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lányok, járnátok olyan pasival, aki várna a szexszel és csak kinyalás és kiverés lenne egy ideig?
A kérdés jó mert hiába írták itt egy páran, hogy ez ma már „alap dolog” csak hogy csavarjunk még egyet a témán (értitek csavarjunk a témán! 😊) szóval bármilyen hihetetlen azért Magyarországon is vannak olyanok, akik várni akarnak a házasságig…
És akkor, hogy ebbe bele fér -e a petting vagy sem, azt olyantól kéne megkérdezni, aki várni akar addig.
Szóval a kérdés jó! és látjátok nem is egyértelmű rá a válasz!
Hát, nekem már évek óta nem volt barátom, mert mindenki rám akart erőszakolni mindent, amit én még nem szerettem volna
Én inkább házasságig várnék az egésszel
De ez úgy sem jönne össze
Mert például összejönnék egy sráccal és ezt megemlíteném neki
Azt mondaná, hogy oké, szakítunk...
Vannak kivételek, de azok nagyon ritkák...😒
Simán. Még könnyebb is. Nincs az a teher, hogy csak "lenyomni" akar.
Én örülnék, ha végre egy pasi nem rögtön megdugni akarna, hogy aztán az alapján ítélje meg a szerinte lehetséges közös jövőnket, hogy mekkorát élvezett.
Minden ember más és más, minden ember úgy csinálja, ahogy neki jó (és a partnerének is)
Nem a külvilágnak élünk, maradj magad, és tedd úgy a dolgodat, ahogy az neked tetszik.
19.: Mondod ezt egy tucat ilyen után. Tehát beszélgethetnénk veled is a beteg vágyakról, a tré szexualitásról, meg a lovon ülésről..... :D
Ahelyett hogy egy normális nőt keresnél, egy tucat ilyennel összejöttél.
Taníts, Mester! Isszuk szavaidat! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!