Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz lányok, járnátok olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz lányok, járnátok olyan pasival, aki várna a szexszel és csak kinyalás és kiverés lenne egy ideig?

Figyelt kérdés
Vagy az inkább hátrány, hogy nem akarná elsietni közösen megbeszélve és inkább olyannal lennétek, aki egyből szexelni akar?

2022. máj. 2. 14:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
96%
A pettingezés a szexelés elöszobája. Amíg valaki nem akar/tud/kiván dugni, a pettingelés jó kiegészítö lehet.
2022. máj. 3. 14:39
 12/19 anonim ***** válasza:
49%

A kérdés jó mert hiába írták itt egy páran, hogy ez ma már „alap dolog” csak hogy csavarjunk még egyet a témán (értitek csavarjunk a témán! 😊) szóval bármilyen hihetetlen azért Magyarországon is vannak olyanok, akik várni akarnak a házasságig…

És akkor, hogy ebbe bele fér -e a petting vagy sem, azt olyantól kéne megkérdezni, aki várni akar addig.

Szóval a kérdés jó! és látjátok nem is egyértelmű rá a válasz!

2022. máj. 3. 16:09
 13/19 anonim válasza:
77%

Hát, nekem már évek óta nem volt barátom, mert mindenki rám akart erőszakolni mindent, amit én még nem szerettem volna

Én inkább házasságig várnék az egésszel

De ez úgy sem jönne össze

Mert például összejönnék egy sráccal és ezt megemlíteném neki

Azt mondaná, hogy oké, szakítunk...

Vannak kivételek, de azok nagyon ritkák...😒

2022. máj. 3. 16:23
 14/19 B.dávid.F ***** válasza:
9%
Teljesen egyetértek a #12 válaszadóval
2022. máj. 3. 18:37
 15/19 anonim ***** válasza:
Hát hogyne!
2022. máj. 4. 15:11
 16/19 anonim ***** válasza:
83%

Simán. Még könnyebb is. Nincs az a teher, hogy csak "lenyomni" akar.

Én örülnék, ha végre egy pasi nem rögtön megdugni akarna, hogy aztán az alapján ítélje meg a szerinte lehetséges közös jövőnket, hogy mekkorát élvezett.

2022. máj. 8. 22:44
 17/19 anonim ***** válasza:
Igen
2022. máj. 16. 13:37
 18/19 anonim ***** válasza:
83%

Minden ember más és más, minden ember úgy csinálja, ahogy neki jó (és a partnerének is)

Nem a külvilágnak élünk, maradj magad, és tedd úgy a dolgodat, ahogy az neked tetszik.

2022. máj. 17. 08:32
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

19.: Mondod ezt egy tucat ilyen után. Tehát beszélgethetnénk veled is a beteg vágyakról, a tré szexualitásról, meg a lovon ülésről..... :D

Ahelyett hogy egy normális nőt keresnél, egy tucat ilyennel összejöttél.

Taníts, Mester! Isszuk szavaidat! :D

2022. jún. 3. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!