Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a pasimmal? Állandóan szexelne, de már fáj a pinám, ki van dörzsölve, meg be van keményedve. Van, hogy több óráig szexelünk egyszerre, de úgy érzem egyedül nem tudom kielégíteni.
Figyelt kérdés
2022. máj. 2. 08:32
22/33 anonim válasza:
Küld el dolgozni, nem lesz se ideje, se ereje.
24/33 A kérdező kommentje:
De megfulladok. Többször volt, hogy hánytam miatta.
2022. máj. 2. 13:39
25/33 anonim válasza:
Ekkora probléma a szex akkor szakítsatok. Mit kell ezen ennyit rugózni
26/33 anonim válasza:
Ha már nem bírod, akkor verd ki neki!
27/33 anonim válasza:
Akkor meg a keze fárad el 😁izomláza lesz 😂😂
29/33 anonim válasza:
Egyáltalán nem normális az órákig tartó szex. Pláne nem napi 2-3x.
Olyan velem is volt, hogy napi 4-5x is csináltuk és már a farkam is fájt a végén, de akkor sem volt több órás egy aktus.
Ha nem tud elélvezni, akkor valami gondja is lehet.
30/33 anonim válasza:
Én nehéz helyzetben vertikálisan közelítem meg a barátnőmet. Ilyenkor egy háló, vagy egy kötél segítségével ereszkedem rá, hogy belé helyezzem a helyzet kulcsát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!