Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít a vonzalom?
Számít a vonzalom az orgazmus elérésében nõ esetében?
Lefekszem egy pasival aki nem vonz igazán, csak kicsit es sokára tudok csak élvezni, es csak akkor ha nyal.
Maskepp nem megy, pedig nekem kivetelesen jó élvezési képességem volt, hüvelyi orgazmus volt nalam a fõfogás.
Most már arra gyanakszom, hogy lehet hogy én változtam, a hormonháztartásom, es ott a baj esetleg mert már 47 éves vagyok.
Ciklusom rendszeres még.
igen, számít a vonzalom is - mert könnyebben elengeded magad, odaadod magad
s számít még sok minden...
A vonzalom többféle. Van, akit a széles váll, a magasság, netán a nagy pénisz, van, akit a markáns, vagy esetleg a lányos arc, a hajszín, ilyesmi vonz, másokat az okosság, a műveltség, művészi képesség, a kedvesség, a mutatott érzelem, megint másokat az erő, az erőszakosság, a hatalom, a vagyon, és van, akit az, hogy másoknak is kellett.
Egyiket sem találtad meg benne? Csak úgy kipróbáltad? A megszokás nagy úr, később kialakulhat bármi, ha addig csak nyalással mész el, és megkapod, akkor semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!