Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a barátom olyan (bdsm) dolgokat akar erőltetni, amitől nekem feláll a hátamon a szőr?
Az elején még a lightosabb dolgokkal kezdtünk, azokhoz nekem is volt kedvem. Pl. edging, bilincs. Utána jött az, hogy csorgassak viaszt a mellkasára, meg ő az enyémre. Még ezt is okénak éreztem, de most már az sem elég izgalmas neki, ha a odalentre csorgatom neki, vagyis azt mondja, hogy élvezi, de kicsit unja.
Most felhozta, hogy neki a sounding is izgalmasnak tűnik, amiről azt sem tudtam, hogy mi az. Elolvastam róla pár cikket és ez már nekem sok. Ráadásul "hagyományosan" már nem is szexelünk szinte, kb. 10-12 naponta csak. Én meg annyira igényelném azt (is).
Mondtam, hogy én ettől a sounding dologtól tartok, félek, hogy bajt csinálok és hogy szerintem ezt hagyjuk. Ezen kb. megsértődött, hogy miért félek, mikor mondta, hogy bármeddig elmehetek a szexben és hogyha én kérnék tőle valamit, ő megtenné.
2 éve együtt vagyunk... És ez kb. pár hónapja kezdődött.
Fiatalok vagyunk, 18 évesek.
Hagyd el a francba a pasit, és keress egy normálisat!
Ahogy írják fentebb is, csak egy eszköz vagy a számára, és érzmi zsarolás is van.
Ez csak rosszabb lesz.
9-es olvass utana.
A pasi szub mazo lehet, ha Neked nincsenek ilyen vagyaid akkor a bekes valast javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!