Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon van annak szexualis celzata ha egy nö elottem mint ferfi igazitja meg a melltarto pantjat (mindkettot)?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 30. 22:56
1/9 anonim válasza:
Igen azt akarja hogy nézed a melleit
2/9 anonim válasza:
Szerintem nincs. Így önmagában legalábbis biztos kevés bármihez is. Ha meg valóban az van, amit te szeretnél, akkor még majd "intéz" a nő 1-2 dolgot előtted.
3/9 anonim válasza:
Szerintem sincs. Lehet csak nyomta a pánt, vagy épp kényelmetlen volt. Én többször is szoktam igazgatni és sose próbálom felhívni rá a figyelmet, de ez olyan hogy ha pl a nadrágod kicsit lecsúszik vagy kényelmetlen akkor megigazítod, közben nem próbálsz csábítgatni embereket
4/9 anonim válasza:
"mint ferfi igazitja "
Mármint hogy hirtelen férfivá változik, meg igazítja, és utánna visszaváltozik nővé ?
5/9 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy kényelmetlen volt a pánt.
7/9 A kérdező kommentje:
Nem valt nemet. Hogy valtana megis nemet ?
2022. máj. 1. 10:23
9/9 anonim válasza:
A kérdésből is látszik, mennyire veszélyes az LMBTQ propaganda. Még egy felnőtt nő is hirtelen nemetvált. Képzeljük el milyen hatással van ez egy ovodásra, azok akár többször is nemetválthatnak, ilyentől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!