Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 körüli fiúk, kit választanátok, ha ez a két opció lenne?
Tegyük fel mindkettő akarna tőletek valamit:
18 éves belevaló csajszi, vékony, kicsit őrült, de jól néz ki.
29 éves dögös nőies csajszi, formás idomokkal, szereti a szexet.
Ennyiből azért nehéz megmondani. Az élekor talán a 18 éves esetében zavarna jobban, de azért ott sem vállalhatatlan. Nem tudom, a "formás idom"-ok mit jelentenek, nekem a vékony lányok jobban tetszenek. Nyilván a szex is fontos, a 29 évesnek nagy eséllyel van több tapasztalata, bár ez sem törvényszerű.
25/F
18
A saját korosztályom és a nálam idősebbek sosem tetszettek. Minimum 5 év korkülönbséggel lefelé szoktam ismerkedni.
27/F
2., bár nem tudom mennyire minősülök még 25 körülinek... :)
30F
Ennyi információ alapján komoly kapcsolatra inkább a második, a 18 évesek nagyrésze éretlen még. De itt az lenne a döntő, hogy amúgy mennyire illünk össze, mennyire hasonló a gondolkodásunk, mennyire vagyunk egy hullámhosszon.
Alkalmi szexre is talán inkább a 29 éves, valószínűleg tapasztaltabb, többet tud nyújtani az ágyban, és azt is jobb eséllyel tudja, hogy ő mit élvez igazán. Persze a 18 évest se rugdosnám ki az ágyamból, ha úgy adódik.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!