Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A helyemben elvennétek ennek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A helyemben elvennétek ennek a japán srácnak a szüzességét?

Figyelt kérdés

Nagyon jókat beszélünk és szimpatikussá is vált. Nyáron találkozni fogunk, eddig mindenki, akivel flörtöltem tisztára belém esett, ezért sem tartom lehetetlennek. Petting volt már más srácokkal, viszont én is szűz vagyok, ennek ellenére magabiztosnak gondolom magam, ha elérek ahhoz a pillanathoz, ha kell, irányítok is :) Fontos nekem az első alkalom, és ezt ideális és kellően különleges helyzetnek érzem. Mindketten 18 évesek vagyunk.

Ti élnétek egy ilyen lehetőséggel? Aki hasonló körülmények között volt, tudna írni pár tapasztalatot, esetleg amire figyelni kell?

2022. ápr. 30. 16:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk látod ez jó hozzáállás 👍.

2022. ápr. 30. 20:31
 12/15 anonim ***** válasza:
Mi lett a vége? :)
2022. nov. 13. 02:52
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem irja meg,hogy mi lett belőle??
2022. nov. 13. 16:53
 14/15 A kérdező kommentje:
Sajnálatos módon nem alakult úgy :)
2022. nov. 13. 21:58
 15/15 anonim ***** válasza:

Akkor hogy alakult?

Van már pasid? :)

2022. nov. 13. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!