Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell a nőknek nagy méret amikor még a 13 cm is fáj nekik?
Eltérőek a nők és a férfiak is.
Egyiknek kisebb pénisze van, másiknak nagyobb. Vannak szélsőségek is férfi nemi szervben is. A női mellek terén is, hüvely méretben ( értem ezalatt a hosszt és tágasságot) kisajkak mérete...
Csikló is van akinek alig lehet megtalálni mert pici és nagyon bőrös, van akinek meg sokkal nagyobb jutott.
Arról még nem is beszéltem, hogy a csajok nem szokták ellenőrizni a méretet. Szerintem fogalmuk sincs mekkora a 17 vagy éppen a 13.
Egy dologra kell törekedni ; hogy olyan partnert/párt válasszon mindenki, aki vele passzol a lehető legtöbb dologban. Ha már szexualitás a témakör akkor intim méretben, időtartamban, az előjáték mennyiségében és változagosságában stb.
Kérdező, nekem a tiédtől sokkal nagyobb van, és képzeld volt akibe fért még volna. Ki tudtam elégíteni, nem erről volt szó. De mondta hogy lehetne még picit nagyobb 😥
Megjegyzem, egy sportos, kerek cicis középmagas fiatal csaj volt. Szűk puncival
Ki kell àbràndítsalak koma 🤫
Valszeg hazudtak neked a mini bunkerrobantóval kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!