Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Több ismerősöm mesélte nekem,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rajesh kérdése:

Több ismerősöm mesélte nekem, hogy képes megmondani egy lányról, pusztán képekről, hogy mégis milyen kapcsolatra vágyik, milyen fiúk, jönnének be neki. (Tinderen, Facebnookon, stb.) Igaz lenne, vagy csak hülyítettek?

Figyelt kérdés

Ez valóban lehetséges? Van ilyenre mód? Tapasztalat? Ennyire könnyen tudnak olvasni az emberekben?

(Már nem vagyunk köszönőviszonyban, hogy megkérdezhessem tőlük, hogy miként).

2022. ápr. 29. 22:10
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
Mégis, hogy lenne lehetséges.. még Indiában sem az.
2022. ápr. 29. 22:11
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Az emberek többsége full sablonos, szóval azért ez nem olyan nagy tudomány.
2022. ápr. 29. 22:16
 3/6 anonim ***** válasza:
2%
Pedig nem rakétatudomány. Szép nőknek csúcskategóriás jóképű férfi kellenek. Minél több. Ronda nőnek meg egy átlagos vagy csúcskategóriás jóképű férfi kell tartós kapcsolatra.
2022. ápr. 29. 22:19
 4/6 anonim ***** válasza:
66%
Ha jó emberismerő vagy akkor egy képből, az adatlap szövegéből 80-90%-os "pontossággal" lehet megérzésed, de ennyi. Ettől a többség még nem jó emberismerő csak hülye általánosításokat gondol ahogy a #3-as is.
2022. ápr. 29. 22:31
 5/6 Noren1989 ***** válasza:
59%
Te am ma csupa faszsàgot kérdezel?
2022. ápr. 30. 01:04
 6/6 anonim ***** válasza:
86%

Hát én kép nélkül is megmondom hogy neked milyen lány jönne be.

Fiatal,feszestestű,széparcú,aki mindennap szexelni akar veled.

Na ugye??

2022. ápr. 30. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!