Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nálatok mennyi ideig szokott tartani egy önkielégítés ? Ezalatt hányszor élveztek el ?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 29. 22:05
2/9 anonim válasza:
Változó. Van hogy 5 perc, van hogy 2 óra. Ritkán tudok önkielégítéstől többször elmenni, bezzeg pasitól igen.
3/9 anonim válasza:
5 perctől nem'tommedig (kb. fél óra), nem időre megy, s nem is az órát nézem olyankor.
4/9 anonim válasza:
Nálam is 5 perctől max fel óra.
Egy elég elmenni.
De megesik, hogy ismétlem később kb 1 óra múlva.
Ez a sorozatélvezés a nőknél tézis szerintem tévhit
5/9 anonim válasza:
Nekem volt már sorozat orgazmusom...de férfitől.
6/9 anonim válasza:
Nekem is teljesen változó. Ha gyorsan meg akarom oldani magamnak akkor csak pár perc, ha rászánom az időt akkor közel egy órán keresztül is tudom húzni. Egy masztinal egyszer megyek el.
7/9 anonim válasza:
Mi a faasznak basztatjátok a férfiakat a fél egy orás baszással, ha megy 5 perc alatt is ???
8/9 anonim válasza:
Azért 7es, mert sok pasi képtelen sok idő alatt is egy orgazmust össze hozni. Nameg van abban különbség, hogy magamat gyorsan lerendezem, és abban, hogy egy tartalmasat szeretkezek. Szerencsére basztatnom sem kell semmit, nem egy gyorstüzelővel vagyok együtt.
9/9 anonim válasza:
Sosem néztem az időt, de szerintem kb 15-30 perc amit ilyenkor magamra szánok... Egyszer szoktam elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!