Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valójában mennyire nehéz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valójában mennyire nehéz nyalni? Tényleg minden nőnek gyökeresen más kell és szinte a gondolatait kell tudnom olvasni apró rezdülésekből?

Figyelt kérdés
Amíg nem olvastam el itt pár kérdést a témában, addig nem izgultam emiatt…

2022. ápr. 28. 23:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
76%
Igazából, ha a csiklót nyalogatod az isteni érzés. Szerintem az minden nőnek jó.
2022. ápr. 28. 23:17
 2/19 anonim ***** válasza:
96%

Alig volt olyan partnerem, aki orgazmust tudott nyelvvel adni. A legtöbben a lényeget nem tudják: egyenletes, monoton mozgás kitartóan. Itt nem kell a változatosság. Ha abbahagyják, lehet újra felépíteni az ingert. Férfiak türelmetlenek és hiába mondja a nő hogy kéri, úgy csinálja ahogy már egyszer jó volt, csak valaki másnak!

N

2022. ápr. 28. 23:20
 3/19 anonim ***** válasza:
95%
Hát kezdésként jó tud lenni ha elkalandozgat, nem kell azonnal rárontani a csiklóra. De ha már az orgazmus lesz a cél oda ahogy írja a 2es is, kell a folyamatosan felépülő inger. De többnyire ez a férfiaknál is így van, élvezés előtt már kell a folyamatos, ismétlődő inger. A nőknél is így működik a dolog.
2022. ápr. 28. 23:25
 4/19 anonim ***** válasza:
93%
Igen, keveset nyalnak jól. Ahogy a #2 írja, türelmetlenek, és figyelmetlenek is.
2022. ápr. 28. 23:26
 5/19 anonim ***** válasza:
94%

Nem tudom miért pontozták le az előttem lévőt, de igaza van. Az orgazmus felèpítése kezdhető elölről, ha variálással megtörik a ritmus, a megfelelő és állandó intenzitás, tempó.

N

2022. ápr. 28. 23:26
 6/19 anonim ***** válasza:
98%
Nekem is rossz tapasztalatom van. Összecsapkod 1-2 percig mindent a nyelvével, azt ettől kéne elélveznem. Volt amelyik a hüvelyemet akarta csak dugdosni a nyelvével, az tűnt fel miért nem érzek semmit.
2022. ápr. 28. 23:31
 7/19 anonim ***** válasza:
96%

Bingóóóóóó! Nagyon jól látod a kérdésed második részében, ez bizony így van. A "nehézsége" tőled függ... mennyire vagy közös hullámhosszon a partnereddel. Ha nagyon akkor szinte jön magától, ha nagyon távol álltok egymástól akkor görcsös lesz a manőver (mondjuk akkor a szex többi része is).

Ne parázz rá. Rezonálj a partneredre szexuálisan (ez nem akkor kezdődik amikor már elkezdsz nyalni ugyebár hanem sokkal korábban) figyelj oda és menni fog. Csak ügyesen :)

2022. ápr. 29. 00:54
 8/19 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerű nyalni de szeretni kell csinálni.akkor nagyon könnyű együtt mozogni a pároddal. Én például szeretem ha szex előtt az előjáték során egyszer el tud élvezni a párom, úgy hogy én nyalogatom. Nagyjából ez 3-8 perc és én ettől olyan magabiztos leszek, hogy már is casanovának érzem magam! Lassan, finoman, mintha csak egy édes epret izlelgetnél, aztán ha látod, hogy megvan a közös ritmus akkor ezt egészen vadul is lehet akár csinálni. Nálunk az a nyerő, hogy fokozatosan a lassúból elmegyünk az egész gyorsíg és a legvégén pedig nagyon nagyon lassan csinálom. Mikor elkezd remegni a partnered akkor aztán érzed, hogy mekkora ász vagy :D
2022. ápr. 29. 03:09
 9/19 anonim ***** válasza:
99%

A 2-es tökéletesen leírta. Nekem is a folyamatos, monoton módszer a nyerő. Illetve, ha változtatni akarok, akkor én vagyok, aki kicsit mozog, a párom mindent ugyanúgy kell, hogy csináljon. Sok időbe telt, mire mindezt megtanulta/megtanultuk. Azóta viszont nem maradok orgazmus nélkül.

Szerintem ritka az ilyen férfi,mert ehhez valóban türelem és odaadás kell. Ami valljuk be, sokakból hiányzik.

2022. ápr. 29. 04:37
 10/19 anonim ***** válasza:
96%

Én úgy vagyok vele,ha a szerelmedről van szó, akkor nem leszel türelmetlen. Én se vagyok az,sose sietem el mikor a páromat nyalom.

25f

2022. ápr. 29. 05:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!