Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valójában mennyire nehéz nyalni? Tényleg minden nőnek gyökeresen más kell és szinte a gondolatait kell tudnom olvasni apró rezdülésekből?
Alig volt olyan partnerem, aki orgazmust tudott nyelvvel adni. A legtöbben a lényeget nem tudják: egyenletes, monoton mozgás kitartóan. Itt nem kell a változatosság. Ha abbahagyják, lehet újra felépíteni az ingert. Férfiak türelmetlenek és hiába mondja a nő hogy kéri, úgy csinálja ahogy már egyszer jó volt, csak valaki másnak!
N
Nem tudom miért pontozták le az előttem lévőt, de igaza van. Az orgazmus felèpítése kezdhető elölről, ha variálással megtörik a ritmus, a megfelelő és állandó intenzitás, tempó.
N
Bingóóóóóó! Nagyon jól látod a kérdésed második részében, ez bizony így van. A "nehézsége" tőled függ... mennyire vagy közös hullámhosszon a partnereddel. Ha nagyon akkor szinte jön magától, ha nagyon távol álltok egymástól akkor görcsös lesz a manőver (mondjuk akkor a szex többi része is).
Ne parázz rá. Rezonálj a partneredre szexuálisan (ez nem akkor kezdődik amikor már elkezdsz nyalni ugyebár hanem sokkal korábban) figyelj oda és menni fog. Csak ügyesen :)
A 2-es tökéletesen leírta. Nekem is a folyamatos, monoton módszer a nyerő. Illetve, ha változtatni akarok, akkor én vagyok, aki kicsit mozog, a párom mindent ugyanúgy kell, hogy csináljon. Sok időbe telt, mire mindezt megtanulta/megtanultuk. Azóta viszont nem maradok orgazmus nélkül.
Szerintem ritka az ilyen férfi,mert ehhez valóban türelem és odaadás kell. Ami valljuk be, sokakból hiányzik.
Én úgy vagyok vele,ha a szerelmedről van szó, akkor nem leszel türelmetlen. Én se vagyok az,sose sietem el mikor a páromat nyalom.
25f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!