Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyik a fontosabb a lányoknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a fontosabb a lányoknak egy fiún? Magassága vagy a nemi szerve mérete?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 28. 21:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
24%

#8.

Én több ilyet is ismerek.

Sőt volt olyan lány, aki randira akart hívni, de előtte megkérdezte hogy mekkora és mikor mondtam hogy átlagos, nem hívott…

Egy másik srác azt mondta neki, hogy 20 cm és azzal ment.

2022. ápr. 28. 21:58
 12/18 anonim ***** válasza:
95%

Hát 11es akkor biz nem jó lóra tettél..

..

2022. ápr. 28. 22:00
 13/18 anonim ***** válasza:

#12.

Azt mondjuk nem írtam, hogy ezek értelmes csajok voltak… Igazi tinipichák.

Mondjuk egyszer volt egy olyan is, aki amúgy műveltnek, meg intelligensnek is tűnt.

2022. ápr. 28. 22:02
 14/18 anonim ***** válasza:
70%

Csakis a pénisz méret! Teljesen mindegy hogy a pasi 140 cm vagy 220, csak a farka legyen minimum 20 cm!

Ilyen hülye kérdést... Nem meztelenül ismerkedünk, és szerintem sincs senki akit ez érdekelne legjobban egy szimpatikus srácnál

2022. ápr. 28. 22:02
 15/18 anonim ***** válasza:
93%
Átlagos méretem van, de magas vagyok (köszi anyu és apu :) Nem mondom meg hány partnerem volt, de egyik sem kérdezte meg a méretem előtte.
2022. ápr. 28. 22:05
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Minél alacsonyabb egy pasi annál kevesebb esélye van?
2022. ápr. 28. 22:05
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
#16 sajna igen, csökkenteni tudja az esélyeit... azért nem mindegy mennyire alacsony. A nők magasabb, vagy velük legalább egy magasságú pasit keresnének. Ha ennél alacsonyabb a fickó akkor vagy másik lányra érdemes rástartolnia, vagy minden másban (kisugárzás, személyiség, stílus) nagyot kell domborítania hogy kompenzálni tudja a magasságát. Nem lehetetlen, de jónak kell lenni a "többiben".
2022. ápr. 28. 22:08
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
16. Aha kb igen!
2022. ápr. 28. 22:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!