Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mai szemmel nézve mennyire volt vonzó nő Marilyn Monroe?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 28. 18:47
3/23 anonim válasza:
Egy Istennő volt, még mindig az.
4/23 anonim válasza:
Nála már csak Brigitte Bardot volt jobb, bár lennènek most is ilyen nők.
5/23 anonim válasza:
Nagyon. Egyébként én ezért nem hiszek abban, hogy a szépség fogalma korszakonként változott. Aki igazán szép, az évtizedek múlva, más szépségideál mellett is annak számít. Szerintem az igazi szépség univerzális. Bár nem mindenkinek van szeme hozzá.
6/23 anonim válasza:
Arcra igen, ammúgy összesítve már nem a mai korra vonatkozóan.
7/23 anonim válasza:
A sminkesek, öltöztetők nagyot alakítottak vele. Az arca smink nélkül tök átlagos volt, és a melle lógott, bár nem volt nagy, de puha, formátlan. Ám ha smink volt rajta, és egy jó melltartó, akkor nagyon vonzó nővé vált.
8/23 anonim válasza:
Az a nőtípus aki a "mai korban" is bőven megállná a helyét. Nem csak a külső hanem a kisugárzása miatt is. Az a típus akiben van egyfajta "naiv ártatlan" és egyben pimasz kihívó szemtelenség, bűbáj ami még a filmeken is átjött.
9/23 anonim válasza:
Jackie Kennedy-párti vagyok. Az a nő maga volt a tökély. Marilyn ehhhhh…
21/L/bi
10/23 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!