Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyan aláznátok meg egy szub fiút?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 28. 13:12
2/8 anonim válasza:
Ahogyan szeretné, mit lehet csinálni, és hol a határ?
3/8 anonim válasza:
Helyzetfüggő. Egyszer egy házibulin beállítottam a gimis osztálytársamat a sarokba hátrakötött kézzel és letolt gatyával, hogy mindenki láthassa a kis péniszét. Elég megalázó volt neki.
4/8 anonim válasza:
Menj és ásd fel a kertet 😂
#3 tééééényleg, s hányszor verted ki miközben erről fantáziálva leírtad ezt a két sort? 😂
5/8 anonim válasza:
Nyomorúságos életed lehet, ha te csak azért jársz a GYK-ra, hogy minden olyan komment után ideírhasd ezt, amit a te korlátolt agyad nem tud elképzelni valóságnak...
6/8 anonim válasza:
Fogadást köttetnék vele amit ha elveszít, meztelenül sétáltatom körbe pórázon, négykézláb.
7/8 anonim válasza:
Hat ha akadnak ilyen agyatlan férfiak, akik bele is mennek ennyi hülyeségbe, akkor nyugodtan megerdemlik a sorsukat... 😂
8/8 anonim válasza:
Én kimondottan mazochista srác vagyok, simán belemennék ilyenekbe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!