Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti pusztán nyalással hányszor vagytok képesek egymás után elélveztetni a lányt?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 27. 19:12
11/19 anonim válasza:
Ez a lánytól függ! Ha szereti és élvezi és el is tud élvezni tőle, akkor többször is akár. Részemről 5-ig bevállalnám bármikor, ha a lány nyitott rá.
48+Ffi
12/19 anonim válasza:
Lánytól is függ. Van aki élvezés után leállít mert nem bírja tovább, túl erzekeny lesz. Volt olyan párom aki nagyon nehezen ment el, 45 percig nyaltam mire sikerült neki. Ott spec én nem bírtam tovább, napokig fájt utána mindig a nyelvem. De aki bírja azt szívesen nyalom 30-40 percig :)
13/19 anonim válasza:
Egyszer. Most pl megy 5-10 perc alatt is nyalással, és menne neki mégegyszer, de elzsibbad már a szám olyankor, nem bírom. Ő bír több orgazmust egymás után, szóval ezután szokott jönni egy kis behatolás, és ha én hamarabb elélvezek, akkor csúcsra viszem mégegyszer ujjazással.
14/19 anonim válasza:
Mindenki más van aki 2p alatt elmegy van akinek kell 15-20p egyik sem zavar mert szeretek nyalni. Az hogy hányszor megy el nem rajtam múlik
15/19 anonim válasza:
Páromnak olyan intenzív nyalás utáni orgazmusa van hogy utána nem bírja ki ha tovább nyalom mert azt mondja annyira érzékeny utána a csiklója. Szóval 1 nyalás, utána szex :)
16/19 Attis7902 válasza:
Ahányszor csak szeretné! Imádok nyalni.
17/19 anonim válasza:
Ha jo az oszhang, 3-4 is lehet
18/19 anonim válasza:
Nő függő. Volt olyan aki az első orgazmus után nem kívánt többet, volt aki meg még jobban beindult az első után. Az utóbbit 2-3 orgazmusig nyaltam, és behatolástól is sokszor elment. Ha én is elmentem pár perc múlva jött a következő behatolás.
19/19 anonim válasza:
Ha megvan az osszhang, 3-4 szer is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!