Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok olvastatok már olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok olvastatok már olyan történetet, amely úgymond lázba hozott benneteket ( magyarán fölizgatott )?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 27. 18:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
61%
Ha szerinted az erotikus regényeket kifejezetten nőknek szánják akkor igenis kell aggódni a szellemi képességeid miatt, csak szólok.
2022. ápr. 27. 19:10
 12/22 A kérdező kommentje:
11-es én sehol sem írtam olyat, hogy az erotikus regények célközönsége csak a szebbik nem volna, ezt az egyik kedves válaszoló írta. Csak idéztem kommentjét ( remélem nem Te vagy az )
2022. ápr. 27. 19:13
 13/22 anonim ***** válasza:
76%

Elolvastam. Továbbra is ugyanazt mondom, hogy egyértelmű a válasz, ezt nyilván te is tudod... Bocsánat, ha az erotikus könyvek nem elég konkrét válasz a számodra.

Ha azt szeretnéd, hogy címre vagy linkre pontosan megmondjuk mi volt az, akkor legközelebb azt kérdezd és tanulj meg fogalmazni...

2022. ápr. 27. 19:13
 14/22 A kérdező kommentje:
Részemről befejeztem veled a vitát. Látom magát a kérdést sem érted, így kár tovább "kakaskodnunk"
2022. ápr. 27. 19:15
 15/22 anonim ***** válasza:
76%

Egyértelmű kérdést írtál ki. Ugyan világosíts már fel, hogy mi az amit nem tudok értelmezni rajta? Talán "igaz" történetre gondolsz? Mert ez sem szerepelt a kiírt kérdésedben.

Nem vitázni akartam, csak nem értem miért beszélsz olyan magas lóról, amikor egy egyszerű, egyértelmű választ adtam, de elismerem, talán nem kellett volna az enyhe iróniát belevinni, mert van, aki nem veszi jó néven.

2022. ápr. 27. 19:24
 16/22 A kérdező kommentje:

"Nekem ez a kedvencem:

[link]

Köszönöm szépen :) És ejha :)

2022. ápr. 27. 19:24
 17/22 A kérdező kommentje:

Kedves 15-ös, úgy szólt a kérdés, hogy a válaszadó hölgyek olvastak -e olyan történetet amely izgalomba hozta őket.

Ugyebár ebből nem következik, hogy

A válaszoló olvasott ilyen könyvet, illetve amennyiben mégis az megmozgatta volna fantáziáját.

2022. ápr. 27. 19:29
 18/22 anonim ***** válasza:
76%

Ja, kérlek. Ha te nem érted, vagy épp nem akarod érteni a célzást, az más. Én kérek elnézést.

Akkor úgy írom, hogy rengeteg erotikus könyvet olvasok, amivel tapasztalatból mondom, hogy nem vagyok egyedül és kétlem, hogy ekkora lenne a kereset rá, ha nem mozgatná meg - velem együtt - a nőket (vagy akár a férfiakat, ha már a 11-es ilyen kedvesen célzott rá, habár tartom, hogy igenis elsősorban női közönségnek szánják).

2022. ápr. 27. 19:34
 19/22 A kérdező kommentje:
De, értem én mire akartál kilyukadni.
2022. ápr. 27. 19:37
 20/22 anonim ***** válasza:
Igen persze, fordult már elő ilyen.
2022. ápr. 27. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!