Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El kellene vennem a legjobb fiú barátom szüzességét, meg kért rá. Szerintetek? 18L
Ezért dobok ki minden nőt azonnal amikor kiejti a száján hogy a "legjobb fiúbarátom".
Pfff....
Szia!
Én lányként elvettem egy fiúbarátom szüzességét mert megkért rá. Nagyon birtam a gyereket és amúgy is szexelni akartam vele szóval adott volt a szituáció. Annyit tudok tanácsolni hogy ne alkoholizálj előtte
pár hónapja volt egy hasonló eset, akkor nagyon sokat privátoztam a lánnyal, próbáltam lebeszélni kicsit, de eltökélte magát és akkor meg próbáltam segíteni neki, hogy neki is és a srácnak is okés legyen. Figyelmeztettem néhány dologra, mint hogy a pasi kihasználja, rámászik, nem lesz elég neki, lelkileg zsarolni fogja és mind bejött, de egyszer sem akarta megsérteni őt, mert jó barátok voltak és mindenbe belement, amit a pasi kikönyörgött neki.
Lényeg, hogy jópárszor lefeküdt vele, mert a pasi mindennél többet akart és amikor már elért ahhoz, hogy leállítsa, nemet mondjon neki, akkor a pasi átment szemétbe, zsarolgatta és természetesen a baráti körben nagyon lejáratta őt.
Természetesen a barátságnak vége és egy nagy csorba van a jóhírén, mert mindenkinek kiteregette a srác, hogy őt minden felállásban szanaszét dugta és hogy milyen kis qrva...
SOHA ne bízz egy kanos srácba, aki mindenfélét könyörög neked, hogy a bugyidba férkőzzön, főleg ha barátnak mondja magát. Egy tinédzser srácnál a szex olyan mint a drog, nem lesz elég neki és nem fog tudni leállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!