Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan anyuka akinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan anyuka akinek szülés után hatalmasra nőttek a mellei? Hogy viszonyultatok hozzá?

Figyelt kérdés
Tetszik a pároknak?

2022. ápr. 26. 07:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

80A-ból lett 95D. A férjem aki elment külföldre dolgozni egy kicsit....hát ugy nézettrá,mikor hazajött mintha egy kengurut tartanék kutya helyett.

Hmmm-ögött és a szakálat csipkedte.

Majd megkérdezet,hogy mennyibe kerültek,és mibaja volt az eredetinek?

Felvázoltam mi a szitú.

Nem volt elragadtatva,hogy lehet hogy ez marad a méret.

Az zavarja,hogy aránytalanul nagyok,(mert elég vékony vagyok amúgy) és arra gondol,hogy csak a "csöcsöket" látják majd bennem.

2022. jún. 8. 20:41
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Amikor megindult a tejem akkor legalább 2 méretet nőtt. Már rég nem szoptatok, de azóta is nehezen férek vissza az egyébként is C-s melltartóimba, de még a D-ből is ki tud buggyanni. Viszont már korántsem olyan feszes mint előtte. :( De a párom imádja, és így már én is elfogadtam.
2022. jún. 9. 09:34
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem volt kicsi, D kosár. Első gyerek után E-F kosaras melltartót hordtam, a második gyerek szoptatásakor G melltartó kellett. A férjem mell mániás és imádja, de szerintem rondán lóg.
2022. jún. 17. 05:47
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem D volt, az se kicsi, de 4 méretet nőtt, most H kosaras. A férjem imádja a nagy melleket nálunk beköszöntött számára a kánaán azt mondta...
2022. júl. 10. 00:06
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a kicsik előtt 75D volt, most 80J. A férjem szereti, hogy ekkorák, én nem, úgyhogy mindenképpen műtét lesz a vége.
2022. júl. 23. 10:41
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 95D volt, az első gyerek után 105F lett, a 2. után meg 115H... amikor D volt is nekem hatalmas volt, most meg aztán. A férjem imádja, ez a lényeg.
2022. júl. 26. 20:58
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem aki egyszer megtudja milyen érzés két arcára lógó puha mell, ahogy lovaglás közben hozzáér, az soha többet nem akar mást. Az valami olyan ami előtte nem volt menő, utána meg a legfincsibb dolog ami létezik.
2022. júl. 31. 22:07
 18/22 anonim ***** válasza:
De a mellbimbótok sötét és nagy maradt? Vagy visszaváltott rózsaszínre?
2022. dec. 19. 13:41
 19/22 anonim ***** válasza:

Basszus mennyi nagymellű nő.

S egyet sem láthatok.

Elkeseredtem.

2022. dec. 19. 23:12
 20/22 anonim ***** válasza:
61%
#18 nekem soha nem sötétedett be a terhesség alatt, se szoptatás közben.
2022. dec. 25. 16:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!