Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi volt a leghosszabb idő, amennyit szex nélkül töltöttél a kapcsolatodban? Mi volt az oka?
1-2 hónap. Betegség. Menstruáció. Utazás.
Így jött ki, hát így jött ki.
Engem nem érdekel annyira a szex.
Unom, hogy a pasim mindig hiányolja a “naponta” való szexelést. Ki bírja azt. Megmondtam keressen mást.
Én személy szerint jobban szeretném, ha vacsorával várna néhanapján! Mondjuk elmosogatna, míg én megfőzöm a kaját.
De ezt meg én nem kapom meg😄 szóval így àllunk. Lett róla beszélve. 😅
Egy nő lelkével is törődni kell.
Nem úgy van az, hogy dugjunk minden nap, attól jó lesz. Nekem nem lesz jobb semmivel. Max jobban alszok, de amúgy is jó alvó vagyok.
Megérthetnék a pasik, hogy egy nőnek nem ez kell. Bedugja kiveszi oszt cső.
Ha a pasinak ez kell, oldja meg! Van keze, vannak olyan nők, akiknek csak a mindennapi szex számít.
Szóval így állok több éves kapcsolatban.
Nekem nem ez a problémám. A problémám le van írva.
Bár, azt sem ertem miert pontoznak le, mikor leírom az élethelyzetemet, egy kérdésre😹
biztosan annyi ember van, akinek tökéletes az élete, minden nap vagy minden másnap szexel 😆 , mert az tényleg megold mindent egy kapcsolatban..😸😸
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!