Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok hozzá, hogy a fiúk szeretik a búgyit és a harisnyát felhúzni?
Én is szoktam, a nadrág alatt csipkés bugyit, tangát és nejlon harisnyát hordani
Barátnőmet nem zavarja. Először furának találta de aztán azt mondta felőle, nem zavarja, csak nem szeretne ebben részt venni. Úgyhogy ügyelek rá h ne lásson meg úgy.
Lányok hol vagytok?
Várom hogy ki meri elmondani a véleményét
#8: Szerintem nem azon múlik, hogy ki "meri" elmondani a véleményét vagy sem, elvégre mindenki anonim
Egyszerűen csak nevetségesnek tartják, nem foglalkoznak ilyesmivel, vagy inkább kerülik az ilyen beteges kérdéseket
A harisnya is ugyanolyan ruhadarab mint mindegyik más, nekünk pasiként csak a jó része tűnik fel (látvány, tapintás), sok nő viszont nem szereti hordani, mert nekik a rossz oldala is kijut (viszket, lecsúszik, kiszakad, büdös, stb.)
Szóval szerintem ez a helyzet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!