Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Lányok!! Ti hogy viselitek az érettségi álltal okozott stresszt a párotokkal? Szerelmeskedtek vagy már nem tudtok egymásra hangolódni az izgalom miatt? Ki hogy éli meg a vizsga előtti napokat, heteket?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 23. 23:29
11/16 anonim válasza:
Nekem meg pont az egyetem a stresszesebb, az emelt töri ment kisujjból. Csak azért mondom, hogy erre az eshetőségre is felkészítsem mentálisan a továbbtanulni kívánókat.
12/16 anonim válasza:
#5 ket emeltet csinalok, nem a kettes a cel :D tulertekelt boven szerintem is, az egyetemen viszont mar relevans lesz a stresszoldo szex valoszinuleg
14/16 anonim válasza:
Én anno inkább tanultam előtte. Nyilván ez a szex rovására ment de kellettek a jó jegyek a felvételihez. Abban a 2-3 hétben ritkább volt a szex. De kibirható volt
15/16 anonim válasza:
5. vagyok, ahogy írták is, túlértékelt, én sem kettesért mentem. Ha gimiben nem kettes voltál mindenből, akkor ez sem okoz gondot. Ha ezen így stresszelsz, az egyetem ki fog csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!