Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ember az egyetlen faj a Földön, aminél a nősténynek is lehet orgazmusa?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 23. 20:26
1/8 anonim válasza:
Valószínű a hímekre is vonatkozik...
2/8 anonim válasza:
1, Már hogy vonatkozna a hímekre? Az örökítőanyag kilövellése mindig élvezéssel együtt jár.
A szaporodáshoz nem szükséges a nőstéy orgazmusa. Ez tény.
Egyébként a makákókon végzett kutatások megerősítették, hogy a nősténynek is lehet orgazmusa.
3/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
2es tévedsz. Az örökítőanyag kilövellése miért járna mindig orgazmussal? Ha így lenne, minden állatnak lenne orgazmusa. Ennek ellenére, csak néhány fejlettebb fajnál figyeltek meg orgazmusra utaló jeleket.
5/8 anonim válasza:
A bonobó (törpecsimpánz) nőstények is használják az orgazmust örömszerzésre és a maguk megnyugtatására is.
6/8 anonim válasza:
Nem. A #3-as jól leírta a nőstényeknél is megfigyelhető számos állatfaj esetében.
7/8 anonim válasza:
Este a tanyán a férj ujságot olvas, majd egyszercsak megszólal:
- Te asszony, tudtad, hogy az ember az egyetlen faj a földön, ahol a nősténynek is van orgazmusa?
- Próbald csak ki! - kap az alkalmon a feleség.
A férj erre kimegy. Egy óra múlva lihegve, csapzottan jön vissza.
- Hát, a tehénnek, a kecskének és a birkának tényleg nem volt. A disznóban nem vagyok biztos, mert az végig visított...
8/8 A kérdező kommentje:
Na a vicc miatt írtam ki én is... azt hittem már senki nem olvas vicces vicceket :D
2022. ápr. 24. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!