Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikropénisszel merjek elmenni lakásos prostihoz? Mire számítsak?
#7.
És szerinted milyen típusúhoz menjek?
Én arra gondoltam, hogy olyanhoz aki messze nem tökéletes, de azért nem is igénytelen.
Talán valami komolyabban túlsúlyos nő lenne az ideális, abból a szempontból hogy Ő szerintem megértőbb. Viszont az aktust meg lehet még nehezebb összehozni, ha nem csak a pénisz kicsi, de az idomok is nagyok…
#11.
De nagyon sokaknál korlátlan aktus van, tehát náluk biztos ki lehet használni az időt…
Én ha kifizetnék 1 órát, biztos hogy nem távoznék 5 perc után, akkor sem ha elélvezek.
Te álomvilágban élsz. Egy prostituált nem megértő, hanem prostituált. Ha megértésre vágysz, akkor menj el pszichológushoz. Egy prostituált szolgáltat amiért pénzt kap.
Amúgy meg, ha már prostiban is rondához akarsz menni, akkor miért nem szerzel valódi nőt csak jó rondát? Azt biztos találnál dögivel. Ronda nőm még nekem is lehetett volna, pedig ronda vagyok mint a szar (és kicsi meg vékony a pöcsöm is).
#15.
A pszichológus is a pénzért csinálja, ettőlmég nincs kizárva hogy jól is csinálja amit csinál…
Szerintem egy prosti is lehet megértő, attól még hogy prosti és neki az együttlétünk munka lenne, még emberi lény.
Biztos látott sokmindent, sok bunkó pasit például, így ha én amellett hogy fizetek még illedelmes is vagyok, azt lehet hogy díjazza…
Meg lehet látott már az enyémnél is kisebbet, ki tudja.
Azért nem lehet rendes barátnőm, mert a prostituáltaktól is tartok kicsit… Nem mernék levetkőzni egy olyan lány előtt, aki “normálisan” tekint a szexualitásra, nem mint szolgáltatás és emiatt pedig vannak elvárásai is (ami érthető).
"Biztos látott sokmindent, sok bunkó pasit például, így ha én amellett hogy fizetek még illedelmes is vagyok, azt lehet hogy díjazza…"
Te nagyon el vagy tévedve, ha már most ilyeneken gondolkodsz... Aztán meg majd jön tőled is a következő kérdés, hogy hogy tudnál a kedvében járni a prostinak, akihez jársz, mert szerelmes lettél bele. Volt itt már több ilyen kérdező, aki ki akarta menteni meg hasonlók...
"Azért nem lehet rendes barátnőm..."
Ronda nőd lehet amennyit csak akarsz, ebben akár pénzben is mernék veled fogadni. Ő ráadásul valóban megértő is tudna lenni veled. Egy prosti a pénzeddel megértő egyedül, nem veled.
Ettől függetlenül, ha menni akarsz, akkor menj. Ha nem csak rövid, de vékony is a pöcsöd, akkor szerintem fizess análért egyből, jobban fogsz járni vele.
Általában a rövid farok az arányosan vékony is.
#19.
Köszi! Ez eddig a leghasznosabb válasz?
Amúgy miért fontos, hogy ne legyek belé szerelmes?
Mármint nem hiszem, hogy beleszeretnék egy ismeretlen nőbe, csak azért mert szexelek vele, de nagyon sok helyen olvasom ezt… Azon túl, hogy csak egy szerelmi csalódás lenne valószínűleg mivel nem viszonozná, van ennek valami oka?
Mert amúgy szerelmi csalódás az már ért párszor, “átlag” lányokkal is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!