Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket zavar, ha nem pár perc alatt megy egy a srác szopás közben?
Kezdetek óta nem pár perc alatt megyek el a szopástól. Minden nővel így volt. Néha sikerül mondjuk 3 perc alatt, de van, hogy 20 perc is kell. Utóbbi kapcsolatomnál gond lett ebből, mert azt hitte, hogy rosszul csinálja, nem jön be nekem stb. és ez egy idő után látszódott a hozzáállásán is. Hiába mondtam neki, hogy nincs semmi probléma, csak az orál nekem általában eddig tart, de ettől még élvezem. És ahogy láttam, hogy neki ez így nem jó elkezdett nekem is kellemetlen lenni. Láttam, hogy nem szívesen csinálja és hanyagoltuk is inkább. Abban a hitben volt, hogy akkor élvezetes bármi, ha gyorsan elmegy a férfi, nem tudtam ezen a logikán változtatni.
Más nők is így vannak ezzel vagy van aki szívesen csinálja negyed óra, 20 perc után is?
Jó, értem.
Bár én sosem problémázok 30 perc nyalás miatt. Pedig zsibbad a nyelvem, stb. De csinálom, ha kívánja a partnerem.
Az már gond. Ilyen esetben csak orált nem adnák maximum a végén, hogy a számba menjen el szopás közben
Nem kérek privátot senkitől
Egész nap is lehet csinálni, pihenéssel.
33f Debrecen
Nekem is nagyon sok ideig bírja a párom, szex közben és akkoris ha leszopom. Engem nem zavar hogy nem megy el 3-4 perc alatt, mert a sperma íze úgy sem tetszik. Csinálom neki egy 9-10 percig vagy ameddig jól esik aztán elfarad a szám és akkor kezdeményezen a szexet. Így ő sem marad kielégületlen és nekem is jó.
És tudom hogy így is nagyon élvezi amit csinálok neki, ez nem gyorsaság kérdése :)
19/L
Nem kérek priviket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!