Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ez így oké egyéjsz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez így oké egyéjszakás kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Egy fiuval megbeszéltük hogy csak szex kapcsolatban leszünk. Kb 50kmre lakunk egymástol. Mindig én vonatozok és buszozok hozzá tobb órákat is várva sokszor. Ha megvan az aktus engem nem is juttat el a csúcsra. Amúgy egy piszkosul jokepu, intelligens, gazdag férfirol van szó. Ti folytatnátok ezt így?

27/nő

2022. ápr. 22. 06:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nincsen rendben, és ez a megállípítás sok szempontból is megállja a helyét.
2022. ápr. 22. 06:41
 2/18 anonim ***** válasza:

AZ a lényeg hogy neked ez jó vagy nem jó.

Pénzzel is téged akkor?

2022. ápr. 22. 06:41
 3/18 A kérdező kommentje:
Nem pénzel 😉 nagyon szeretem a társaságát de mégis hiányérzetem van
2022. ápr. 22. 06:49
 4/18 anonim ***** válasza:
Tetszik neked? Vonz az intelligenciája, a gazdagsága? Akkor légy türelmes, hátha mégis el fog tudni vinni téged. Azért addig is tudasd vele, hogy te még sehol sem tartasz. Ha pedig már eleged van, akkor ne utazz hozzá, ne várj órákat az átszállásra, majd lesz másik, talán nem ilyen jóképű, de olyan, akinek fontos vagy. A gazdagságából szerintem úgyse jutsz semmihez.
2022. ápr. 22. 06:50
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor mindig elgondolkodom azon hogy indokolatlanul kényeztetek el nőket randi vagy szimpla találka alatt is.
2022. ápr. 22. 06:52
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Gazdag, intelligens és buszoztatja a szeretőjét...ebben legalább 2 ellentmondás van.
2022. ápr. 22. 06:56
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Inkább keress olyat aki egy minimisan is foglkozik veled és eljuttat téged is a csúcsra
2022. ápr. 22. 07:19
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonlóan voltam egy csajjal.

Jól nézett ki , mindenki csorgatta a nyálát rá.

De az ágyban egy nagy semmi volt, csak hagyta hogy megdugjam és azon kivűl semmi.

Nem sokáig tartott.

2022. ápr. 22. 07:21
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

* ja és még annyi hogy akik nagyon jól néznek ki, általában elvannak szállva maguktól.

Azt hiszik hogy semmit nem kell tenni nekik, mert jár minden ellentét nélkül.

2022. ápr. 22. 07:23
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor jön a "mérleg módszer". Gondolatban, de papírra is írhatod; Miért jó nekem és miért nem.Mindegyik alá felsorolod az előnyét-hátrányát és dönthetsz.
2022. ápr. 22. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!