Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lennél a család kutyája?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lennél a család kutyája?

Figyelt kérdés
A család kutyája, akibe mindenki belerúg. Ruha nélkül lennél láncra kötve a ház egy kieső szegletében, úgy hogy nem tudsz felállni, enni, inni csak kéz nélkül szabad, ha épp adnak. Ha valakinek rossz kedve van, vagy arra jár, beléd rúg néhányat. A ház ura/asszonya használhat feszültséglevezetés céljára, ilyenkor eloldoz, és fenekel, korbácsol, pofoz, amihez kedve van.

2022. ápr. 21. 07:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
95%

Egy napra kipróbálnám, de azért reménykednék hogy nem maradnék úgy

Mert hát mi a garancia hogy a ház úrnőjének nem tetszik meg a helyzet, és onnantól örökre úgy tart?

2022. ápr. 21. 13:06
 12/23 anonim ***** válasza:
94%
Én a család disznója lennék, lehet kicsit mazo vagyok
2022. ápr. 21. 14:27
 13/23 anonim ***** válasza:
92%

"Még a saját kutyámat aki csaladtag sem pofozom,korbácsolom,rúgok bele."

Hát a kutyámmal én sem szoktam BDSM szerepjátékot játszani, de ez emberek között normális. Mármint nem pont a láncra kötött kutya, hanem úgy egyébként az állatos szerepjátékok, a petplay, és a BDSM is. Akinek van szexuális fantáziája, és nem abból áll a teljes szexuális élete, hogy heti egyszer ugyan abban a pózban megrakja az asszonyt, az szívesen fedez fel újdonságokat, és szereti a változatosabb dolgokat is. Van aki konkrétan szadista, van, aki csak a könnyebb BDSM-et kedveli, stb. Ez nem nemi erőszak vagy pedofílie, nem kell rá valami betegségként tekinteni :)

Én is kipróbálnék kutyás szerepjátékot egyébként, de kicsit más formában. Egyrészt nem a család kutyája lennék, hanem egy idegen páré, másrészt nem vagyok mazo, nem jön be ha fizikailag bántanak. Viszont a megalázás annál inkább izgat, szóval rugdosás és korbácsolás helyett a degradálás, állatként kezelés az, amit szívesebben fogadnék. A többi stimmel, össze lennének kötözve a végtagjaim, szóval nem tudnék felállni, csak négykézláb mászni, kutyatápot kellene ennem, akár kutyafarkas plugot is viselnem kellene. Néha elvinnének egy kihaltabb parkba sétáltatni, és hasonló megalázó dolgok. Természetesen kutyaként a beszéd is tilos lenne.

Fantázia szinten akár a teljes életemet is el tudnám képzelni kutyaként, a valóságban viszont már néhány óra is rettenetesen fárasztó lenne. A néhány napot jelöltem be válaszként, talán az a nagyon maximum, amit még el tudok képzelni. Pl. 2 nap még kibírható nagy wc nélkül, ugyanis kutyafarkas pluggal a fenekemben nehéz lenne elvégezni. Szóval ha jobban belegondolsz, már az egy hét is rengeteg problémával jár, amit nem igazán tudsz sehogy sem megoldani, tehát a hosszabb távú szerep már nem tűnik reálisnak.

F/22

2022. ápr. 23. 02:07
 14/23 anonim ***** válasza:
95%

Csak a domomnak. Most nincs, de ha van neki lennék.

19L

2022. ápr. 23. 13:01
 15/23 anonim ***** válasza:
Igen
2022. ápr. 24. 15:32
 16/23 anonim ***** válasza:

Ha lenne olyan opció, hogy csak a család hölgy tagjainak lennék-e a kutyája, az már jobban elgondolkoztatna... Vagy mondjhk 2-3 hölgy felváltva alázna, rugdosna, taposna... Nekem pedig a talpaikat nyalva kellene ezt megköszönnöm...

De hogy bármilyen pasi, vagy nem egyértelműen nőnemű hozzám érjen, az kizárt.

Akkor én most melyik sort jelöljem meg?

2022. máj. 1. 17:40
 17/23 anonim ***** válasza:
50%
Érdekes, hogy heteroszexuális kategóriában van, pedig a felvetés szerint az egész család kutyájáról van szó, gondolom akkor a csicska ne válogasson, hogy éppen férfi, vagy nő alázza(?)
2022. máj. 2. 11:18
 18/23 anonim ***** válasza:

#17 A kettő nem függ össze. A szexuális irányultság a szexuális vágytól függ. A megalázás nem a szex része, ez olyan, mint ha attól lennél meleg, hogy férfiként férfi fodrászhoz jársz. A petplay is lehet teljesen szex mentes, sokan kizárólag a szerepjáték miatt kedvelik, és egyáltalán nem látnak benne semmi erotikusat.

Persze mivel a szexuális kategóriába írták, gondolom a kérdező is inkább az erotikus részére gondolt, de ez már nagyon szőrszálhasogatás. Részben igazad van egyébként, lazán lehetne biszexuális kategória, de elfér itt is.

2022. máj. 2. 19:56
 19/23 anonim ***** válasza:
50%

18.: "" Persze mivel a szexuális kategóriába írták, gondolom a kérdező is inkább az erotikus részére gondolt ""

Pontosan. Innentől kezdve felesleges volt litániát írnod a fodrászról meg hogy kinek mi nem erotikus egyáltalán... Az más kategória lenne.

2022. máj. 2. 20:01
 20/23 A kérdező kommentje:
#18, jól látod, nem feltétlenül a szexuális része a lényeg, azért írtam ide, mert ez korhatáros, és kevésbé törlik az ilyen témát, de itt valójában a megalázás a lényeg.
2022. máj. 2. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!