Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, nektek bejönne, ha a gyertya forró viaszát rátok csepegtetné egy csaj?
Figyelt kérdés
A Wall Street farkasában láttam és rájöttem, hogy ez nekem bejön, vagyis én csepegtetném a pasi bőrére. Nemtom ez mi, a bdsm egy formája(?) Egyébként is imádom nézni ahogy olvad a gyertya.
Ehhez hasonló dolgokat még tudnátok mondani? Ütni egyáltalán nem jön be, az nekem agresszió. Talán egy kis fojtogatás és harapás beleférne.
Ez így bdsm egyáltalán? Van egyáltalán aki csak ennyire lenne vevő? Tudom, hogy a fenekelés meg a pofozás az kvázi alap, de én nem tudnám azt tenni.
2022. ápr. 20. 20:46
21/25 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön a gyertya. A kötözés is, a harapás is. Egy kis verés is. 40f
22/25 anonim válasza:
Nagyon szeretem, simán el tudok menni tőle:)
23/25 anonim válasza:
Pegging tetszene neked szerintem
24/25 anonim válasza:
Nekem nagyon bejönne, igaz elég mazochista vagyok mellé.
20/F
25/25 anonim válasza:
Igen. Cserébe én is a bimbijere és a csikijére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!