Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kis mell közepes vagy inkább...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis mell közepes vagy inkább a nagy ami jobban bejön fiúk?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 20. 14:12
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
83%
Közepes, vagy kicsi....de formás, feszes és természetes legyen.
2022. ápr. 20. 15:52
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább a jó fenekeket szeretem, a mell nem érdekes hogy mekkora.
2022. ápr. 20. 15:53
 13/32 anonim ***** válasza:
56%
Tökmindegy,az számít hogy szép formás,viszonylag feszes legyen,és a lány többi része is bejöjjön.
2022. ápr. 20. 16:00
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy milyen, vagy mekkora.
2022. ápr. 20. 16:09
 15/32 anonim ***** válasza:
64%
Elsősorban kicsi, de a közepes mell is tetszik, ha formás és passzol a lány alkatához.
2022. ápr. 20. 16:27
 16/32 anonim ***** válasza:
19%

Persze hagyjuk már, ezért cikiztek folyton a kis mellu nőket meg ezért van annyi komplexusos csaj hogy rögtön rohan megcsináltatni…

Sőt, itt is mennyi kérdés van hogy a pasi akarja rávenni a not hogy csinaltassa meg… undorító

2022. ápr. 20. 16:33
 17/32 anonim ***** válasza:
46%

nem mi kényszerítünk, hanem ti magatok a közösségi oldalakon látott "tökéletes" lányok láttán 🤷

2022. ápr. 20. 16:55
 18/32 anonim ***** válasza:
29%

16

Sose szóltam meg senkit, ha kis melle volt, sőt. Én is ismerek nem egy jó csajt, akin elképesztő szexi, és akihez illik a kis cici. Csak ronda cicit szóltam meg, ami lefele néz, vagy zacsi forma, vagy torpedócsöcs, vagy aránytalanul nagy a bimbója vagy a bimbóudvara. Na, ezek számítanak, mert hiába nagy egy csöcs, ha szélzsák formájú káddugó bimbóval.

2022. ápr. 20. 17:32
 19/32 anonim ***** válasza:
80%
18-as, de miért kéne bármilyen mellet leszólni? Ettől ugyanolyan bunkó f_sz vagy mintha a kicsi melleket szólnád le. A hozzád hasonló s_ggfejek miatt is sok teljesen egészséges lány önbizalomhiányos vagy fekszik kés alá, akiknek más, értelmesebb férfiak elfogadnák és szeretnék az eredeti melleit.
2022. ápr. 20. 18:03
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem arról van szó, hogy a szemébe mondom, hogy hasba szúrja magát. Nem vagyok paraszt. Hanem, ha látok egyet vadidegenen, akkor negatívan értékelem magamban. Vagy ha szóba kerül baráttal a téma, akkor kidumáljuk.

Sajnálom, az esztétika is egy dolog, és nem fogom a csúnyát szèpnek hazudni. Magammal kapcsolatban sem teszem.

2022. ápr. 20. 18:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!