Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis mell közepes vagy inkább a nagy ami jobban bejön fiúk?
Persze hagyjuk már, ezért cikiztek folyton a kis mellu nőket meg ezért van annyi komplexusos csaj hogy rögtön rohan megcsináltatni…
Sőt, itt is mennyi kérdés van hogy a pasi akarja rávenni a not hogy csinaltassa meg… undorító
nem mi kényszerítünk, hanem ti magatok a közösségi oldalakon látott "tökéletes" lányok láttán 🤷
16
Sose szóltam meg senkit, ha kis melle volt, sőt. Én is ismerek nem egy jó csajt, akin elképesztő szexi, és akihez illik a kis cici. Csak ronda cicit szóltam meg, ami lefele néz, vagy zacsi forma, vagy torpedócsöcs, vagy aránytalanul nagy a bimbója vagy a bimbóudvara. Na, ezek számítanak, mert hiába nagy egy csöcs, ha szélzsák formájú káddugó bimbóval.
Nem arról van szó, hogy a szemébe mondom, hogy hasba szúrja magát. Nem vagyok paraszt. Hanem, ha látok egyet vadidegenen, akkor negatívan értékelem magamban. Vagy ha szóba kerül baráttal a téma, akkor kidumáljuk.
Sajnálom, az esztétika is egy dolog, és nem fogom a csúnyát szèpnek hazudni. Magammal kapcsolatban sem teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!