Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hármas szex? Harmadik fél, féltékenyég?
Barátom szeretne 2 lány felállással. Engem is érdekel de tarok tőle, hogy kiszeret belől vagy én nem is tudom. Kicsit önbizalom hiányos vagyok.
Akik bevettekn parkapcsolaton belul bevettek harmadiknak valakit akkor változott a kapcsolatukba bármi is?ismerős vagy ismeretlen volt a 3.?
Előfordulhat hogy repülsz. Exemet pl kirakta a volt csávója a kapcsolatból hármasozás után. Aztán az új csajjal csinált gyereket.
29/F
Benne van a pakliban, hogy a beszálló játékossal érzelmek szövődnek. Mindazonáltal... ha a pasidnak nem te vagy a no.1. akkor lelécelne így is úgy is idővel, akár hármasban ismeri meg a csajt, akár máshogy jön vele össze. Nektek kell tudnotok mennyire erős a kapcsolatotok, elbírja-e a hármast, tudsz-e annyit nyújtani a pasidnak, van-e olyan erős az érzelmi kötelék hogy inkább erősítse a kapcsolatotokat, mintsem egyáltalán felmerülhessen a kicsábíatás.
+1 ffi hármasnál megvannak rá a módszerek a kikacsintás elkerülésére, de itt más az ábra
Szerintem amit leírtál, az tökéletesen azt mutatja, hogy a hármas nem neked való.
Nincs ezzel semmi baj.
Annak ellenére hogy imádom a többesek, swingerek "műfaját" osztanom kell a #6-os véleményét. Te inkább bele se kezdj ilyen nekifutással. Nem elengedni fogod magad, osztozni a párod örömében, hanem folyamatosan feszülni, görcsölni. Így nem lehet nekivágni, csak szorongást okoz, nem pedig még jobban összekovácsolni titeket.
Nem baj, ha nem csinálod, belőlem sem lesz operaénekes mégis jól érzem magam és szeretek énekelni.
07 teljesen korrekt..kérdező te meg meneszd a pasit ha erőlteti annak ellenére, hogy bizonytalan vagy esetleg nem akarod!Esetleg dobd fel a 2 pasi 1 nő felállást, hogy érezze a törődést :) Korotok?
36N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!