Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova érdemes menni ugy hogy távirányitos vibri van bennem? N
Figyelt kérdés
2022. ápr. 19. 18:44
11/23 A kérdező kommentje:
már rég nem járok suliba
2022. ápr. 19. 19:12
13/23 anonim válasza:
Ülj be egy kávézóba. Ott közben flortolhetsz vagy szemezhetsz a pasikkal.
16/23 anonim válasza:
tapasztalat: túl zajos még a prémium kategóriás is!!!egyébként izgalmas ha a pasid irányítja:)
De csak óvatosan , hangosan rezeg amikor benned van is.
36N
17/23 anonim válasza:
Boltba, szabad térre sétáló utcára
19/23 anonim válasza:
Az exemet én is megleptem egyszer egy tojásvibrivel. Igaz mi csak otthon használtuk, de meglepoen hangos volt. Benne volt teljesen és tényleg eléggé lehetett hallani még úgy is a rezgo hangot. Én is csak alá tudom támasztani azokat a tanácsokat, hogy ne valami csendes helyre menj, mert tényleg hallani lehet.
20/23 anonim válasza:
Csendes nyilvános helyen valakik próbálták?
Nem volt balhés az élvezés?
Pl. Múzeum, étterem, könyvtár, stb.
Egyszerre párral-pár felállasba kimerném próbálni, a párom szeretné, de én kettesben nem merem utcán.
Ti próbáltatok már utcan a 4est?(2pár) mondjuk 4en együtt pizzázni és közbem egyszerre a 2 vibri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!