Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mekkora volt a legnagyobb és a legkisebb (merev) pénisz, amivel eddig találkoztatok?
Figyelt kérdés
Olyan válaszoljon, aki tudja is :D2022. ápr. 19. 10:59
11/25 anonim válasza:
11 és 21
A 11 játékosabb volt és amit a nyelvével csunált... nem is kellett oda a pénisze :D
A 21nek elég nagy vokt az önbizalma, de 10perces menetekre volt csak képes, és mindig fájdalmat okozott aztan gyorstüzelt... volt, hogy be se tette, de már összespriccelt.
12/25 anonim válasza:
8 a legkisebb, 20 a legnagyobb. A közepeseket élveztem a legjobban.
13/25 A kérdező kommentje:
És a 8-al milyen volt?
2022. ápr. 19. 14:48
14/25 anonim válasza:
Enyhe. :D Olyan helyenként valami volt. De ha érdekel, akkor a 20 se volt jobb. Nálam ez inkább érzelmi alapon működik, aki pedig jobban érdekelt, annak közepes volt (13, 16), így az jobb volt.
15/25 anonim válasza:
Na és ki nyeri meg a hazugság versenyt?
17/25 anonim válasza:
Nem tudtad, hogy minden nő hazudik, aki azt meri mondani, hogy kisebbel is ugyanolyan jó, vagy netán jobb, mint a nagy mérettel? :)
18/25 A kérdező kommentje:
Nem mindegyik hazudik, hisz mas a huvelyuk merete nekik is
2022. ápr. 19. 17:14
19/25 anonim válasza:
Ja ez egy faszsag. Egyertelmu, hogy a nagyobbért vannak oda, fuggetlenul attol mit mondanak. Tapasztalat.
20/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de nekem a 13-14 centim nem mindnek volt elég
2022. ápr. 19. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!