Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt igazi rendőr, börtönőrök? Milyenek vagytok szexuális téren? Dominancia bilincs adott?
Ez engem is érdekel már régóta!
Ha van igazi rendőr, börtönőr itt, akik egy egyenruhafétises lány kíváncsiságát enyhítenék, akkor privátban is fel lehet keresni!
Ui. Bocsi kérdező, hogy idepofátlankodtam, de nagyon kevés ilyen kérdés van a témában. :)
Te most csak hasraütöttél és beírtál egy számot, vagy a 22. § -nek mi köze van ehhez a kérdéshez és miért menne szembe vele?
Volt rendőr pasim. Civil ruhás nyomozó. Néha elhozta a bilincsét és persze rám is tette szex előtt, vagy közben. (Sajnos elég ritkán volt nála.:))
Nem volt rossz, sőt........:)
Nem volt durvulás, de domináns volt ilyenkor. Szerencsére.:)
Rendőr vagyok, de én inkább a szerényebb fajta. 😌
A munkába szeretek én lenni a kemény fiú, de amúgy szex terén birom a dominánsabb csajokat.
Úgy gondolom, a szexuális érdeklődés független az emberek munkájától.
Habár azért arra kíváncsi lennék, hogy vajon a rendőrnők kíváncsiságból kipróbálják-e a bilincset. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!