Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szoktatok megfelelő választ kapni a kérdéseitekre a szexualitás kategóriában?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 18. 19:12
11/14 anonim válasza:
Engem mindig leszidnak mikor itt a lábfétisről kérdezek!
Pedig szerintem nem jó, ha egy talp savanyú.
29F/Beteg
12/14 anonim válasza:
Semennyire, csak mocskolódást szoktam kapni mindenre, amikor valami elméleti kérdést teszek fel arról, hogy másoknak mi a véleménye bizonyos dolgokról, de csak azt kapom meg, hogy buta g.ci vagyok meg hasonlók.
13/14 StevenUp válasza:
Alapból a kérdés színvonalával megfelelő válaszokat szoktam adni. Kérdést nem teszek fel, mert ami érdekel annak utánanézek neten. Ha mindenki tudná használni az internetet 2022ben akkor ez az oldal lényegében megszünne
14/14 anonim válasza:
Álltalában kielégítőek a válaszok amiket kapok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!