Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélnétek, ha elmennék hozzá úgy, hogy nem voltam még senkivel?
Figyelt kérdés
Léna Pécs rosszlanyok, erre keressetek rá. Annyira aranyosnak és kedvesnek tűnik. 28 éves vagyok.2022. ápr. 16. 23:19
11/11 anonim válasza:
Nem itelnelek el, de nekem nem kellene olyan tars, aki fizetett mar azért, hogy mas testet hasznalja.
Amugy ha mar ugyis elmegy, miert kellene neki tapasztaltabbhoz mennie? Hiaba 21 eves, mar 3-4 eve legalabb el szexualis eletet es ebbol keresi a kenyeret. Miert ne lenne eleg tapasztalt egy szuzhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!