Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pont szürke az a mackónadrág ami mémesült, hogy szexi a férfiakon?
Figyelt kérdés
Mitől szexibb a szürke mint a kék vagy a fekete pl.?2022. ápr. 16. 18:44
2/9 anonim válasza:
Mert a szürke 50árnyalata jól kihozza a formát.
3/9 anonim válasza:
Igen, abban jobban látszik a kukacka. Persze nem az enyém, mert nekem kicsi van. De valakié biztos.
4/9 A kérdező kommentje:
Hát ezt mondjuk nem értem…
Az enyém lankadtam olyan 6-7 cm, állva meg full átlagos vagy kicsit nagyobb is.
Nem tudtam hogy valaki kiváncsi a lankadt méretre is…
De a legtöbb pasinak lankadtan 10 cm alatt van, ami nem valami látványos, sőt.
2022. ápr. 16. 18:49
5/9 anonim válasza:
Mert kiemeli a nadrágban rejtőzködő pici gilisztát
6/9 anonim válasza:
Nekem vérfszom van, konkrétan szinte semmi nem dudorodik ott ahol kellene(amúgy 16 cm állva) se szürke se semmilyen színű mackónadrágban. Hallottam is vissza már hogy nekem biztosan kicsi van. A húsfaszúak szerencsésebbek ilyen szempontból hogy eladja magát a csomag. Az már más kérdés hogy aztán az ágyban mit tud nyújtani az illető.
7/9 A kérdező kommentje:
#6.
Én is így vagyok ezzel, de ebből a kérdésből látszik hogy elképesztően kevés férfinek van úgynevezett húspénisze…
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
2022. ápr. 16. 19:24
8/9 anonim válasza:
Ez nagyon Király Gáboros fashion...
9/9 anonim válasza:
A szürke mackónadrág az, amit csak akkor vennék fel ha fagyhalál fenyegetne!
(Nem összetévesztendő orbán agyhalálával! :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!