Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi történhetett most ezzel a lánnyal? Felizgult a mellbimbó nyalogatásától?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akit pénzért szoktam dugni, nem prosti, csak én egyedül kurogatom így pénzért, ismerem is 3 éve. De csak az én élvezetemmel szokott foglalkozni, hogy elélvezzek. Viszont történt egy szamomra varatlan dolog. Egyszer ugy verte a farkam, hogy mellém feküdt, én meg közben nyalogattam a mellbimbojat. Aztan egyszer csak felszolal, hogy beleul mert megnezi, hogy eltud-e elvezni. Aztan a vege az lett, hogy elobb inkabb en elvezzek el. Igy hat a hasara elveztem es a vegen meg kinyaltam a puncijat, amitol vegul elelvezett. Eleg furcsa volt majdnem 3 ev utan ez tole. 😳
Szerintetek a mellbimbo nyalogatasatol felizgulhatott vajon?
2022. ápr. 16. 16:49
1/7 anonim válasza:
Fu de hosszú még ez a tavaszi szünet…
2/7 anonim válasza:
Legalábbis azt hiszed, hogy csak te kúrod. Ez a legjobb módszer, így a hülyék többet tejelnek.
3/7 A kérdező kommentje:
Látom a kerdesre nem sikerult valaszolni..
2022. ápr. 16. 17:10
4/7 anonim válasza:
Mert nincs értelme, egy prostiról beszélünk. Amint írtad is, nem tudott elélvezni. Nyilván.
5/7 A kérdező kommentje:
De most el tudott, ez a kerdesem lenyege...
2022. ápr. 16. 17:39
6/7 anonim válasza:
Igen, a mellbimbó nyalogatásától fel lehet izgulni.
7/7 anonim válasza:
Volt már rá precedens, hogy bimbó nyalogatás, szopogatástól, el is élvezett a lány. Egészséges nőn felizgul tőle, ez a minimum reakció.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!