Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tipikus és megvető "reakció" az ha egy srác kedves egy lánnyal (nem egyszer hanem mindig, mindennap)(kedves alatt azt értem, hogy bókol, figyel rá, udvarias, személyes kérdéseket tesz fel stb...) hogy a lány beleszeret a srácba?
11
Nem, a kérdező a lány, saját magáról beszél.
WTF? Ezt hogy sikerült kikombinálnod csillagom? Mégis mibe szerettél volna bele, az lenne a menő ha bunkóval fejbecsap és hajnál fogva húz a barlangjához ősember módra? 😂
Te túl sokat akarsz másoknak megfelelni. Fogadj meg egy tanácsot ha boldog akarsz lenni az életben. Hallgass ugyan meg másokat, de a SAJÁT életedet éld, ne arról szóljon hogy a külvilág elvárásainak! A saját szívedre, érzéseidre hallgass ne azon agyalj mit gondolnak mások. Akinek nem tetszik te kit szeretsz azoknak nyalsgem!
Az a "megvető" hogy egy naív kis szardarabbal (jelen esetben velem) ha valaki közeledni próbál minden áron akkor előbb utobb vagy közel engedi vagy nem, ha közel engedi belészeret, ha nem akkor csak ábránd lesz hogy mi lett volna ha... Olyan hülye vagyok.
De! De nézzem a jó oldalát vele legalább kommunikálok?! nem úgy mint azokkal akiket lekoptattam..
Hát nem tudom mit érezzek, fáj rohadtúl a lelkem. És amúgy ha úgy írom ki a kérdést, hogy pl "Mit tegyek beleszerettem valakibe aki mindig kedves velem?" jöttek volna a megvető válaszok.
Én nem vetek meg senkit az ilyenek miatt, de azért szerelembe esni, mert valaki bókol és kedves veled elég fura. Úgy értem.. Sok ember kedves veled és sok ember bókol is.. És az illető lehet akár sorozatgyilkos is, vagy egy drogos, nőverő, bűnöző, stb, de ez mind nem érdekel, mert kedves veled és minden nap bókol.
Nem tudom. Nekem nőként nem ez kell, hogy szerelmes legyek valakibe. De kinek mi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!