Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan juthat el odáig egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan juthat el odáig egy nő, hogy megerőszakol egy férfit?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 15. 16:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
97%

Nekem eddig azt magyarázták férfiak, hogy az erekció önkéntelenül következik be, fizikai inger hatására, nem kizárólag fejben dől el, de lehet, hogy csak gáznak érezték volna bevallani, hogy szexről fantáziálnak, valahányszor megölelik a barátnőjüket. 😀

Egyébként nem csak úgy valósulhat meg az erőszak, hogy a nő belegyömöszöli a saját vaginájába a férfi péniszét. A kérdező nem fejtette ki, hogy mire gondolt, de mondjuk egy nem kívánt pegging simán ez a kategória (ha mindenképpen ragaszkodni akarunk ahhoz, hogy nemi erőszak alatt behatolásos aktust értsünk).

2022. ápr. 15. 19:28
 12/14 anonim ***** válasza:
83%
10: A kiütésnek csak addig van szerepe amíg ártalmatlanná teszi. Kikötözve már megvárhatja amíg elmúlik a hatása és onnantól màr fel is állíthatja...
2022. ápr. 15. 19:33
 13/14 anonim ***** válasza:
91%

11

Igen, tényleg van amikor önkéntelen, de olyan helyzetben szerintem nem állna senkinek, mert tuti hogy nem a legjobb nőnek kell ilyesmikre vetemednie.

2022. ápr. 15. 19:36
 14/14 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem nem attól függ, hogy milyen nő, vagy legalábbis nem elsősorban. Az erőszaktevők a hatalomgyakorlást élvezik, ez erről szokott szólni, nem arról, hogy nagyon akarnak dugni, de nincs kivel.
2022. ápr. 15. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!