Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldjam meg? Hallani se akar rólam!
Sziasztok. Van egy férfi az életemben aki sokat jelent a számomra de nagyon megbántott.Nagyon sokáig nem beszeltunk egymással,aztán bocsánatot kért,nem bocsajtottam meg neki,aztán eltelt pár hónap de folyton rá gondoltam,és végül csak össze jöttünk. Bennem volt a múltbeli sérelem és folyton hanytorgattam neki,és végül annyira osszevesztunk hogy mindent vissza adtam neki és nagyon megbantottam hogy érezze azt amit én éreztem anno. Persze sírás lett a vége és megbantam és próbáltam volna helyre hozni de mar hallani se akar rólam. Mar bocsánat kértem, küldtem fotót neki magamrol de egész egyszerűen eltaszit magától. Azt mondja hogy nem akar kapcsolatot és egyedül akar lenni és hogy ezek után soha senki nem kell neki. Mit csináljak? Már szinte ciki írni neki,de ha bele gondolok én is ugyanezt tettem vele. Hogyan oldjam ezt meg???
Tudom sokan azt fogják tanácsolni hogy nem ő az egyetlen férfi a világon de egész egyszerűen annyira csak őt látom mindenhol,hogy senki se kell csak ő. Azt is megirtam neki hogy szeretem de mintha nem akarna azért se megbocsajtani. Mi ez férfi büszkeség? Azt irta hogy igen számítok neki de értsem meg nem akar senkit egyedül akar lenni. De már nem bírom nélküle.
Megbántott (bár a kérdést végigolvasva kíváncsi lennék mivel), bocsánatot kért. Téma lezárva.
Erre te összejössz vele és atom gyerekes módon megtorlod, hogy korábban megbántott amit elvileg rendeztetek és elfogadtad a bocsánatkérését.
Majd csodálkozol bután, hogy most miért nem kíváncsi rád, már akkor sem ha mutogatod magad?
Na sherlock vajon miért lehet ez? :D
Hány éves vagy 16?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!