Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit akar ez a pasi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar ez a pasi?

Figyelt kérdés
Nagyon nyugodt és azt mondja neki nem fontos csak a szex kimentünk tali minden jó volt de meleg volt a kocsiba elkezdi akkor vetkőzz meg ha most elrabollak meg ilyen viccek de amúgy nagyon kellemes hangon beszél vicces majd utána aztmondta kihív mégegyszer de ezúttal elvisz ha vegyem rá ne csak szexet akarjon? Ő 32f én 22l
2022. ápr. 14. 22:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Sexet akar ha te nem akarsz koptasd le
2022. ápr. 14. 22:53
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szexet akar, téged akar, megint szexet akar, ha ügyes vagy akkor továbbra is veled akarja, legyél ügyes. :) Nem csak a szexre gondolok.

Tök egyszerű a recept. Ne csak szexre legyél jó. Legyen értékes személyiséged, amit nem akar majd elengedni.

29/F

2022. ápr. 14. 22:54
 3/11 A kérdező kommentje:
Sofőr kb erről beszéltünk 2 órát munka egyetem stb néha volt 1 1 perverz beszólása de miután itthon chateltünk badoon elvesztette az érdeklődését mióta mondtam nem kalandozok de nagyon szimpi a csávó mit tegyek?
2022. ápr. 14. 22:56
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen "mit akar a pasi" kérdések 99%ra az a válasz, hogy dugni. Na ez sem kivétel.
2022. ápr. 14. 22:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked komoly kell akkor ne kezdj bele mert fájni fog
2022. ápr. 14. 22:59
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hamarosan ki leszel csak használva.

29/F

2022. ápr. 14. 23:06
 7/11 anonim ***** válasza:
58%
Mi az, hogy kihív? Hová? A hóra
2022. ápr. 14. 23:23
 8/11 anonim ***** válasza:
58%
Azt a mindenségit, hát hogy bírsz írásjelek nélkül írni? Azokat nem véletlen találták ám ki. Frankón legfeljebb félig értem a történetet. Lécci foglald össze, de ezúttal tagoltan.
2022. ápr. 15. 00:08
 9/11 anonim ***** válasza:
71%
Bármit is akar, előtte egy helyesírás szótrát vegyen neked, de olyant, amiben kiemelt szerepet kap a vesszők, és egyéb írásjelek megfelelő használata.
2022. ápr. 15. 00:27
 10/11 anonim ***** válasza:

Dugni akar te is tudod. Nem hiszel a saját szemednek és a saját önbecsapásodhoz vársz tőlünk segítséget.

Ja hogy adjunk neked tippet mitől lesz általunk sosem látott, nem ismert pasi egy szintén sosem látott, nem ismert nőbe szerelmes? Mond meg a lottószámokat és akkor megjósolom 😂 Ugyanitt a távolból kitaláljuk kinek mi a kedvenc színe, étele, milyen zenét hallgat stb.

Csillagvirág, felnőtt nő vagy. Döntsd el, hogy neked megéri-e dugni vele akkor is ha esetleg a fószer nem akar többet tőled, vagy csak sírás-rívás lesz a storyból.

2022. ápr. 15. 02:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!