Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sok fiú van aki évekig nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok fiú van aki évekig nem talál barátnőt és évekig nincs lehetősége szexelni?

Figyelt kérdés

Én nagyon gáznak számítok a lányok szemében?

20 évesen vesztettem el, 21 éves koromig kb 10 x szexeltem, most 25 vagyok és 4 éve semmi:(

Ez nagyon gáz egy lány szemébe, mert ugye ők általában pár hónapnál tovább nincsenek barát nélkül?

2022. ápr. 14. 21:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
#10 hát ja, ez már csak így működik, az un. ivaros szaporodás "mellékhatása" hogy mindenkinek a legjobb kell. Neked talán - ha lenne rá lehetőséged - az átlagos nők kellenének, vagy a bombacsajok? A kereslet-kínálat utána majd megtalálja magának az egyensúlyt.
2022. ápr. 15. 20:39
 12/17 anonim ***** válasza:

Hát, nálam már rég kontraszelektálták magukat a "bomba csajok". Nem izgatnak túlzottan.

De értem mire gondolsz, én is beszélgettem már olyan 10/10-es lánnyal, akiért odaadnám egy ujjpercemet. Túl sok energiát viszont sosem fektettem beléjük. Néha elhívok egyet, hátha, de általában a saját "szintemmel" ismerkedek. Ők úgyis jobban rászorulnak a figyel(m)emre.

A nőknek talán a pozíciójukból fakadóan magasabbak az elvárásai, de nem hiszem, hogy ők máshogy működnének, mint mi.

2022. ápr. 15. 22:57
 13/17 anonim ***** válasza:
#12 igen, a nők is ugyanígy "működnek". Alapból mindenkinek a legjobb kell, a férfiaknak a bombanő (szép&okos&kedves), a nőknek az alfahím. Azért természet anyánk csavarintott egyet a dolgon az embernél, ahol 1:1 arányú párok vannak. Elrejtett az emberi pszichében pár tényezőt ami lehetővé teszi hogy nem csak az alfa/alfa páros hoz létre utódot, hanem a béta/béta, gamma/gamma stb. esetében is lehetővé teszi a vonzalom, a kötődés kialakulását.
2022. ápr. 15. 23:50
 14/17 anonim ***** válasza:
#12 Jótanács barátom. SOHA ne add fel előre, akkor sem ha bombacsajt próbálsz felcsípni (feltett kézzel nem lehet bokszmeccset nyerni). Ugyanúgy lazán, könnyedén, természetesen mintha csak "átlagos" csajt akarnál felszedni. Nem tudhatod, hogy 10-ből mondjuk 1-nek bejönnél-e ha nem próbálod. Ettől persze előre láthatóan ne menj fejjel a falnak, de ha a csaj már igent mond a randimeghívásodra akkor igenis van esélyed!!! (különben nem menne el veled) Hajrá!
2022. ápr. 15. 23:51
 15/17 anonim ***** válasza:
Ja és persze ne törjön le a kudarc ha nem sikerül (akkor sem ha "átlagos" csajtól kapnál nemet). Ha viszont bejön a lap, akkor máris megérte :)
2022. ápr. 15. 23:52
 16/17 anonim ***** válasza:

#13 Kiforgatod a narratívám, én nem akarok alfanőstényt,meg "bomba nőt". Van elég marha, aki egoboostolja őket a hasznos energiáiból.

Ha körbenézel, az utcán, ismerősök között, az élet inkább engem igazol, azaz hogy a zsák a foltját keresi és találja meg.

#14 Kedves jószándékú!

Nem érdekelnek a bomba nők. A "nem klasszikus szépségeket" keresi a szemem a tömegben, ők jönnek be.

Illetve nem tisztem ítélkezni a bomba nők felett, de más világban nőttünk fel, nem lenne sok közös a világnézetünkben.

2022. ápr. 16. 01:01
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Tudod kérdező én 38 vagyok. 3 nő volt az életemben, mind3 hülyére vett, megcsalt belémrúgott.

Most szégyen nem szégyen prostohoz járok. Egyhez, nem többhöz. Havi szinten kb 120 ezrembe fáj, de nincs éezelmi zsarolás, nincs stresz. Fizetek, megkapom amire vágyom, és semmi gondom nincs.

Tudom, kell egy társ az életben, de hidd el, néha jobb kötetlenül egyedül, mindsem egy mérgező kapcsolatban élni.

Te még fiatal vagy, csaj meg annyi van mint égen a csillag.

Nem az a nehéz, hogy csajt szerezz. Az a nehéz, hogy utána meg is tarsd, és normális lányt válasz.

Én pl 25 éves koromig azt se tudtam milyen egy punci közelről.

Hidd el nem ez a lényeg.

2022. ápr. 16. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!