Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Őszintén egy nagy pénisz mekkora mosolyt csalna az arcotokra?
Szexkalandnál, egyéjszakásnál, rendes kapcsolatnál. Ez mindegy. De legelső alkalomkor mikor a csávó előveszi a brokkolit és kiugrana egy valóban méretes 19-20-as dákó mekkora lenne az öröm? Többször is összejárnál vele szexelni igaz??
Oké 15 cm az átlag, de az annyira átlag, hogy már kevés az igazi 😯😯😯 ilyen fejhez valljátok be.
Sok nőnek fáj egy 20 centis broki. Lehet valaki inkább elszomorodna, és be sem engedné... Főleg ha egyéjszakásról van szó, és nem ismeri a brokkoli tulaját. Ha figyelmetlen, és nem bánik vele óvatosan... kuuvára rossz lehet a lánynak...
29/F
Nem 15 cm az átlag.
13-14 cm között van az átlag…
Nekem a 16 is túl nagy már.
#9.
Miért érdekelné szerinted a nőket a pénisz formája meg színe?
Engem pont, hogy ez nem érdekel…
Ennél még a méret is fontosabb, de ott is csak annyi a lényeg, hogy 12-18 centi között legyen mert annál kisebbel vagy nagyobbal NEKEM élvezhetetlen a szex.
Szerintem eleve szerencsétlen, hogy a magyar nyelvben az átlagos szót használjuk a közepesre, ha farokméretről van szó. Rossz, hogy ez terjedt el a köznyelvben az M-s faszra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!