Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi történik egy prostituáltnál?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történik egy prostituáltnál?

Figyelt kérdés
Pontosan mi a menete? Hogy kell lebeszélni vele?

2022. ápr. 14. 10:09
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

“ Na és mennyire van előjáték meg csókolózás? Komolyan érdekel. “

Változó…

Általában csak azokkal van, akik nagyon szimpik nekem és ápoltak is.

Viszont akikhez vissza megyek, azok kivétel nélkül ilyenek.

“ és a fizetésed mennyi? Van barátnö? “

Most nettó 460 + elég sok a SZÉP kártyámra (kb. 10 napig tudok belőle rendelni vacsit, akár drágább helyről is).

Viszont régen is jártam, amikor jóval kevesebbet kerestem.

Viszont 2017 óta járok… Először 2017 októberében voltam, akkor év végéig voltam olyan 4 lánynál.

2018-ban végig csak 1 nőnél voltam tavasszal, ami nagyon nagyon jó volt, de lett barátnőm. Amíg együtt voltunk, addig nem jártam. 2019-ben szakítottunk… Akkor abban az évben volt egy nő akihez minden héten mentem, kivéve ha kivett egy kis szabit. De akkor meg általában a következő héten kétszer is mentem…

2020-ban és 2021-ben a COVID miatt nem voltam sokszor, kb. csak havi egyszer, viszont nem ugyannál a hirdetőnél, hanem kb. minden második hónapban egy teljesen új hirdetőt néztem ki.

Idén megint tervezek majd többet menni a kedvencemhez…

UI:

Kicsit zavarosak az emlékeim, nem minden stimmel, de a lényeg talán igen.

2022. ápr. 14. 16:19
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Szóval az kb. reálisnak tűnik, hogy összesen 82 alkalommal voltam és ha ezt 20.000 forintos átlagáron számoljuk (a kedvencem pl. a mai napig ennyit kér / óra), akkor az összesen 1.640.000 forint.

Viszont ez azért nem olyan egyszerű mert pl. 2017-ben emlékszem hogy volt olyan is, akivel 12 volt csak egy óra… 2021-ben meg volt egy olyan nő is, akinél 50-et is ott hagytam egyetlen alkalommal.

Viszont mivel legtöbbször ugyanannál a nőnél voltam, fix áron, ezért szerintem ez a 1.640.000 nagyjából stimmelhet.

2022. ápr. 14. 16:27
 23/24 anonim ***** válasza:
0%

Értem..460. Mit dolgozol? Az sovány pénz havonta úgy hogy még qurvázz is. Minimum kell a másfél netto egy csendes élethez is :)

2022. ápr. 14. 17:12
 24/24 anonim ***** válasza:
93%
Emocionális, erkölcsi disznóvágás.
2022. ápr. 14. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!