Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet annak bármilyen negatív...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet annak bármilyen negatív hatása ha sose szexelnek? F25

Figyelt kérdés
25 éves létemre sose szexeltem még és valahogy nem is akarok továbbra se de mivel tudjuk milyen "jó" az élet ezért tuti, hogy van valami rossz hatása annak ha az ember sose szexel viszont nem tudom mi az.

2022. ápr. 14. 06:54
 1/8 anonim ***** válasza:

Talán csak annyi negatív következménye van, hogy bizonytalan vagy ezügyben, hiszen kiírtad a kérdést és az indoklásnál használtad a "DE" szócskát.

Amúgy milyen negatív hatásra gondoltál pontosan? Nem veszít senki az értékéből, ha azért nem csinálja, mert nem is akarja. (Elvileg a te döntésed...) :,D

2022. ápr. 14. 07:01
 2/8 anonim ***** válasza:
64%
Becsavarodsz egy kicsit
2022. ápr. 14. 07:30
 3/8 Noren1989 ***** válasza:
Agyadra megy a getzi.
2022. ápr. 14. 07:48
 4/8 A kérdező kommentje:

Úgy értettem a dolgot, hogy ha nem szexelek akkor történhet e valami fizikai vagy lelki negatív hatás.

2022. ápr. 14. 07:55
 5/8 anonim ***** válasza:
49%
Nem.
2022. ápr. 14. 08:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Üríts rendszeresen, ez nagyon fontos, tehát verd a farkad. Nagyon káros ha sosem ürítesz, nem jó a prosztatának. A többi nem fontos, ha te jól érzed magad a bőrödben és magabiztosságod megvan, nincs hiányérzeted mert nincs nőd, akkor semmi gond. Olyan gond lehet, hogyha majd valakivel egyszer mégis összekerülsz, nem nagyon fog már a farkad felállni a pinára, vagy hamar elsülsz majd, ilyesmi. De ez végülis nem egészségügyi gond.
2022. ápr. 14. 10:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Lelki hatás szerintem történhet. De hogy pontosan mi, azt egy pszichológus tudná megmondani.
2022. ápr. 15. 08:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem
2022. ápr. 17. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!