Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok titeket mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket mennyire zavarna, ha a párotoknak lábfétise lenne?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 13. 22:19
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Én normális ápolt, tiszta lábakra gondoltam.
2022. ápr. 14. 07:37
 12/18 anonim ***** válasza:

Aki egyébként egy troll?

2022. ápr. 14. 07:40
 13/18 anonim ***** válasza:
88%

Már többször leírtam és most ennél a kérdésnél is megteszem, aki ápolatlan, büdös lábakra izgul az beteg ember. Kedves lányok, asszonyok nem ebből kellene kiindulni.

Érthető, hogy akinek csiklandós vagy érzékeny a lába, annak kellemetlen, ha hozzáérnek. De aki ilyen gondokkal nem küzd, azt nem értem, hogy miért nem tudja elfogadni, hogy a párja +1 testrészét szereti az erogén zónáin kívül.

Miért tartja undorítóbb dolognak ezt a dolgot sok nő, mint az anális szexet.

2022. ápr. 14. 08:56
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Mert az itt irkálók egy jó része jellemzően nem tud elvonatkoztatni semmit, semmitől. Ezt azóta tapasztalom amióta itt vagyok.

2022. ápr. 14. 14:18
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavar,de csak a párom esetében nem.
2022. ápr. 14. 15:38
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút nem zavar, sőt szeretem és ki is használom és tudom húzni az agyát különféle harisnyákkal és fehérre pedikűrözött lábakkal :)
2022. ápr. 19. 10:13
 17/18 anonim ***** válasza:
70%
#16: isteni lehet szopogatni a lábujjaidat, nyalni a talpad, csókolgatni, szagolni, arcba temetni őket, simizni, masszírozni, bekenni testapoloval. Lehetne bordó is, lila, sárga, királykék, fekete is a köröm rajta. ☺️ F
2022. ápr. 19. 16:24
 18/18 anonim ***** válasza:
#13 vagy szagfétises, de egy normális embernél, a kettő ugyanaz xddd
2022. nov. 14. 21:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!