Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket mennyire zavarna, ha a párotoknak lábfétise lenne?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 13. 22:19
11/18 A kérdező kommentje:
Én normális ápolt, tiszta lábakra gondoltam.
2022. ápr. 14. 07:37
13/18 anonim válasza:
Már többször leírtam és most ennél a kérdésnél is megteszem, aki ápolatlan, büdös lábakra izgul az beteg ember. Kedves lányok, asszonyok nem ebből kellene kiindulni.
Érthető, hogy akinek csiklandós vagy érzékeny a lába, annak kellemetlen, ha hozzáérnek. De aki ilyen gondokkal nem küzd, azt nem értem, hogy miért nem tudja elfogadni, hogy a párja +1 testrészét szereti az erogén zónáin kívül.
Miért tartja undorítóbb dolognak ezt a dolgot sok nő, mint az anális szexet.
14/18 anonim válasza:
Mert az itt irkálók egy jó része jellemzően nem tud elvonatkoztatni semmit, semmitől. Ezt azóta tapasztalom amióta itt vagyok.
15/18 anonim válasza:
Nem zavar,de csak a párom esetében nem.
16/18 anonim válasza:
Abszolút nem zavar, sőt szeretem és ki is használom és tudom húzni az agyát különféle harisnyákkal és fehérre pedikűrözött lábakkal :)
17/18 anonim válasza:
#16: isteni lehet szopogatni a lábujjaidat, nyalni a talpad, csókolgatni, szagolni, arcba temetni őket, simizni, masszírozni, bekenni testapoloval. Lehetne bordó is, lila, sárga, királykék, fekete is a köröm rajta. ☺️ F
18/18 anonim válasza:
#13 vagy szagfétises, de egy normális embernél, a kettő ugyanaz xddd
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!