Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánynak van egy kis pocija, az bejön fiúk vagy taszít? (22/N)
Figyelt kérdés
2022. ápr. 13. 22:11
14/30 anonim válasza:
Ez nem igazi poci! Olyan mintha csak teli etted volna magad, vagy direkt kinyomnád.
15/30 anonim válasza:
Pici poci 15-20 kilócskával? Nem.
Fontos mennyire pici az a poci..
16/30 anonim válasza:
Előbbi voltam! Most látom, hogy tettél fel fotót. Semmi gond nincs az alakoddal, de az első fotón úgy tűnik mintha kinyomnád a hasad.
17/30 Dzsoki válasza:
Köszönöm! Elölről,elmegy,oldalról,valóban egy kicsit sok,de inkább,még határeset. Amennyiben tudod tartani,nem gond,ha nagyobb lesz,az okozhat gondot. Majd. Nem tudod egy kicsit kihúzni magad,így most is,ha nem is tökéletes,de jó! Izlés dolga,de inkább ilyen vagy egy kicsit nagyobb legyen,de a kockahas,undorító egy nőn. Szerintem. Norbika, nyilván másképp látja,ettől még kitartok állításom mellett.
18/30 anonim válasza:
Ez nem poci, csak egy has…
Ennél jóval nagyobb is tud szexi lenni…
Más kérdés, hogy a képen szereplő lány teste nekem olyan semmilyen (de rossznak nem rossz, de nem vált ki belőlem semmilyen izgalmat).
20/30 anonim válasza:
Nagyon kívánlak kérdező. Szerelmeskedni akarok veled. Szépek a kezeid is, poci, minden. De csak akkor, ha hozod a majmot hátulról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!